De ce merita sa ne vizitezi la Quantum Modules Premium Modular Building System

Visezi la o casa pe pamant, doar a ta, fara vecini deasupra, dedesubt sau lipiti de peretele din stanga sau din dreapta?  Daca da, ai doua optiuni: o casa clasica sau o casa modulara. 

Despre casele clasice, construite din beton, caramida, lemn sau alte materiale, sunt foarte multe informatii in mediul online, atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje. Acestea  pot fi gasite peste tot prin jur si pot fi analizate in detaliu.

Casele modulare, in schimb, sunt o noutate absoluta si prezinta o multime de necunoscute. Acestea sunt destul de rare pe teren, putand fi gasite doar in prezentari online si mai nou in Quantum Modules Premium Modular Building System, din comuna Berceni.

Ce este Quantum Modules Premium Modular Building System?

Este un spatiu expozitional in aer liber, in care sunt prezentate peste 25 de modele de case modulare  comercializate de Quantummodules.ro. 

Daca vrei sa simti toate avantajele despre care ai citit atunci cand ai aflat despre casele modulare, Quantum Modules Premium Modular Building System poate fi destinatia ta de weekend. Aici vei putea sa analizezi fiecare casuta modulara in parte, vei putea sa testezi izolarea fonica, sa vezi cat de spatioasa este si cat de luminoasa este. 

Aranjate frumos, pe un spatiu de 5000 de metri patrati, casele ofera o experienta naturala, ajutandu-te sa imaginezi mult mai usor propriul tau proiect. In cadrul Quantum Modules Premium Modular Building System poti descoperi toate detaliile despre cele mai populare structuri folosite la constructia unei case modulare (Structura cu panouri SIP, case prefabricate sau structura metalica) si poti afla raspunsul tuturor intrebarilor pe care le ai. 

De ce case modulare?

  • pentru ca sunt mai ieftine decat casele clasice;
  • pentru ca se ansambleaza rapid, permitandu-ti sa te muti in doar cateva saptamani de la achizitie;
  • pentru ca ai de ales intre zeci de modele, care mai de care mai interesante. O parte dintre ele pot fi descoperite in Quantum Modules Premium Modular Building System, spatiu expozitional care devine din ce in ce mai complex si mai complet;
  • pentru ca o casa modulara este prietenoasa cu mediul inconjurator;
  • pentru ca poti sa amplasezi o astfel de casa oriunde: pe terenuri drepte, inguste, in panta, etc;
  • pentru ca rezista foarte bine la cutremure, vant, zapada, inundatii si alti factori de mediu sau pericole fizice.

Lista cu avantaje este mult mai mare. Multe dintre ele pot fi descoperite fizic, in momentul in care pasesti intr-o astfel de casa. Tocmai de aceea, te asteptam la Quantum Modules Premium Modular Building System, pe Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni, Ilfov.

Quantum Modules Premium Modular Building System, un proiect ce urmeaza sa se dezvolte

Quantum Modules Premium Modular Building System din Berceni nu va fi singura expozitie de case modulare din Romania. Este doar prima dintr-o serie de expozitii care au rolul de a-i convinge pe investitorii imobiliari ca o casa modulara poate fi cel putin la fel de buna precum o casa clasica.

Dat fiind interesul urias pentru aceste case, urmeaza sa inauguram in 2024 si 2025 alte spatii expozitionale in zona de nord a Capitalei si in zona de Vest. Acestea vor avea suprafete expozitionale de 10 000 de metri patrati.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.