SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Confort Urban Villas

Proiect Vandut!

“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Detalii proiect CONFORT URBAN VILLAS

 Dezvoltatorii conceptului Confort Urban Residence, cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 5 al capitalei, care numara la ora actuala 26 blocuri de locuinte in zona Salaj, au decis inceperea unui nou proiect imobiliar major compus din vile cu regim redus de inaltime (parter + 1 etaj), ce urmeaza sa fie construit in etape in zona Bragadiru – Ilfov, foarte aproape de zona Prelungirea Ghencea.

Noul proiect Confort Urban Villas, a carui constructie a inceput deja, este amplasat la granita dintre Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov – orasul Bragadiru, avand acces direct si imediat in Prelungirea Ghencea.

Amplasat la doar 2 minute de mers pe jos de statia RATB, complexul de vile ofera un acces facil la punctele de interes din zona, dar si catre zone importante din Capitala. Iesirea rapida catre Prelungirea Ghencea si cea catre Soseaua Alexandriei, fac ca pozitia proiectului sa fie una ideala, ferita de zgomotul orasului, dar in acelasi timp in imediata apropiere a punctelor de interes: scoli si gradinite, centre comerciale si hipermarketuri, piete si parcuri, centre de intretinere corporala si fitness, unitati bancare si spitalicesti. In viitor zona urmeaza sa beneficieze inclusiv de metrou, lucrarile fiind deja incepute.

Scoli: Nr. 279, Nr. 2, Nr. 11 – Scoala Speciala Sfanta Maria.

Gradinita: Nr. 218, Nr. 230, Nr. 273.

Supermarketuri: Mega Image, Lidl, Profi.

Transport in comun: la 100 m – 2 minute de mers pe jos – autobuze 122 si 222.

Transport in comun in vecinatate: autobuze 105, 268, 368, 385, 668.

Din punct de vedere constructiv, imobilele vor fi executate pe cuzineti, plansee beton, inchideri din caramida Porotherm de 30 cm, termoizolatie de 10 cm, tencuieli mecanizate, sape elicopterizate, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, tamplarie Veka -5 camere – 70 mm, acoperis tabla tip Lindab.

Fiecare vila va beneficia de:

  • finisaje dupa propriul gust, la alegere dintr-o gama variata de modele si culori (gresie, faianta, parchet, usi de interior);
  • bai complet echipate (cazi, cabine de dus, lavoare, baterii etc.);
  • centrala termica proprie Immergas, calorifere, precum si aparataj electric (intrerupatoare, comutatoare, prize etc.);
  • scara interioara din beton si mana curenta inox;
  • balcoane cu parapet din sticla securizata;
  • 2 locuri de parcare;
  • gradina amenajata cu gazon si delimitata cu gard;
  • terasa placata cu gresie de exterior;
  • utilitati contorizate individual – apa, gaze, curent electric.

Va propunem  trei variante de compartimentare (pe care le poti studia mai jos) cu trei sau patru camere, cu doua sau trei bai, cu unul sau doua spatii pentru dressing, dar iti oferim si posibilitatea sa iti personalizezi compartimentarea, daca faci o rezervare in timpul constructiei.

Tip vila Suprafata Suprafata gradina Pret de la Schita
Vila tip 1 122 mp 27 mp 69.900 euro vila tip 1
Vila tip 2 121 mp 47 mp 73.900 euro vila tip 2
Vila tip 3 130 mp 51 mp 79.900 euro vila tip 3

Preturile au fost gandite pentru tine, clientul nostru, fiind comparabile cu pretul unui apartament de trei sau patru camere in aceeasi zona.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi  consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi site-ul de prezentare al proiectelor Confort Urban Residence
www.conforturban.ro

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare on-line pe  www.conforturban.ro sau pe www.sudrezidential.ro si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs. cu prioritate sau puteti merge direct la biroul nostru din Sos. Salaj nr. 363 Bucuresti, Sector 5, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Confort Urban  Villas la nr. de telefon : 0725.740.901. – Ramona Ganea.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro -10 ani de activitate!

Manager de Proiect

Ramona Ganea

Ramona Ganea

Telefon: 0734.630.858

Metalurgiei-Park Residence
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Arhitect:
Artemple

Finalizare constructie
Inceputul anului 2016

Tip imobil:
Imobil de locuinte P+1 etaj

Numar total de apartamente:
16 de unitati locative

Tipuri de apartamente:
Vile cu 3 si 4 camere
Ziar Sud Rezidential 2020
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Apollo Residence Berceni Leonida – Proiect Nou

Noul proiect rezidential – Apollo Residence Berceni Leonida Noul proiect Apollo Residence Berceni pastreaza acelasi mod inteligent de
Apartamente 2 camere 57,00 mp
60.500 euro

QUANTUM – Real Estate Group

Ce este Quantum Real Estate Group ? Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai
In curand

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc Rezidential Din Romania

PRIMUL PARC REZIDENTIAL DIN ROMANIA - METALURGIEI PARK REZIDENTIAL – Se dezvolta in Zona de Sud a
Garsoniera - 39.90 mp
40.000 euro
Optima Residence Bucuresti
premiu cea mai mare agentie imobiliara