SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Disponibil imediat. Apartament 3 camere, 84 mp utili, Metrou Berceni

Parcul Copiilor, Penny Market
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
85.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12750 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 4
S.U.: 84.33 mp
S.C.: 101 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 121175

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 84.33 mp
 • Suprafață construită: 101 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon

Schița

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit ce face parte din ansamblul Joy Residence, amplasat exceptional, avand multiple cai de acces practice catre linii de transport in comun si statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida. Proiectul dispune de o suprafata de 35.000 mp, pe care se construiesc 8 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime P+7 etaje si cuprinde aproximativ 1.000 de locuinte, locuri de parcare asigurate, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Localizare si vecinatati:

Acesta este situat in zona de Sud a capitalei, oras Popesti-Leordeni, strada Biruintei, cu acces facil catre centru, la doar 7 min. mers pe jos catre statia de metrou Berceni(acces pietonal).
Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de metrou, mai avem in vecinatate: Mega Image, Auchan Berceni, METRO Berceni, Jumbo, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, piete, spitale, gradinite de stat si private, scoli si licee.

Mijloace de transport in comun:

Statia metrou Berceni, Statia metrou Dimitrie Leonida, STB: 125, R438, R475, Tramvai: Linia 1 si 10

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 84.33 mp, este decomandata si optim compartimentata. Din hol avem deschidere ampla care permite realizarea unor spatii generoase de depozitare. Camera principala, este luminoasa si ne ofera un spatiu util de 22.13 mp, cu iesire in terasa de 5.12 mp. Dormitoarele sunt atent gandite si pozitionate in plan, avand 15.25 mp si respectiv 13.04 mp. Baile sunt echipate cu articole sanitare noi marca Cersanit, de calitate, aerisirea fiind prin ventilatie, iar bucataria are o suprafata rezonabila de 10.05 mp.
Locuinta se vinde complet finisata, intr-o maniera eleganta, cu finisaje premium si este predata catre viitorul proprietar cu centrala proprie de 24 kw in condensatie marca Ferolli. Tamplarie PVC Rehau cu 5 camere, cu geam Low-e – 4 anotimpuri si glafuri la interior.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 85.000 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.
Loc de parcare: 5000 euro TVA inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Biruinței 33, Popesti-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 25 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button