SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Doua camere cu gradina, Metrou 1 Decembrie 1918

Pallady, Metrou 1 Decembrie 1918
 • Finalizare 2021
 • Parcare subterană
 • Curte proprie
 • Cel mai bun preț
 • Gradina Proprie
91.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13725 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: parter
S.U.: 59 mp
S.C.: 71 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 120929

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59 mp
 • Suprafață construită: 71 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: parter
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: S+P+6E
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul de 2 camere pe care vi-l propunem  face parte dintr-un ansamblul nou, pozitionat intr-o zona excelenta, aflata intr-o continua dezvoltare. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva, datorita deschiderii marilor centre comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou. Amplasat la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar câteva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Residential este pozitionat intr-o zona linistita in imediata vecinatate a Bulevardului Pallady, cu acces facil catre toate centrele comerciale din zona  (Kaufland, Carrefour, Ikea,  Lidl), precum si catre piete, institutii de invatamant si centre medicale.

Mijloacele de transport in comun la îndemâna, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leagă Optima Residence Pallady atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. Dacă ne uitam in direcția opusa zonei centrale, ajungem in câteva minute in zona comercială Pallady, respectiv Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo, si Ikea.

Mijloace de transport in comun: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19, 27, 40, autobuz  246, 101, 102, 103, 311, 330.

Specificati tehnice si caracteristici:

Imobilul are un regim redus de inaltime S+ P+6E si este construit pe cadre din beton armat, compartimentat la exterior cu YTONG de 25 cm grosime si la interior de 11,5 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. Suprafata de 94.68 mp cu gradina cu tot.

Se vinde complet finisat cu materiale de calitate superioara, gresie si faianta, parchet din import, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala proprie  de 24 Kw, calorifere din otel, usa metalica antiefractie, baia este complet utilata cu obiecte sanitare.

Apartamentul este bransat la toate utilitatile (Apa Nova, gaze Engie Romania, energie electrica ENEL), toate contorizarile fiind individuale.

Pret : 91500 euro TVA 5%  inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Fetesti 42, Bloc Lot2, Scara 1, Strada Fetești 42, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button