SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera cu gradina in vecinatatea statiei de metrou Berceni

Metrou Berceni, Str. Biruintei
 • Finalizare 2021
 • Curte proprie
 • Cel mai bun preț
37.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 1850 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: Parter
S.U.: 26,5 mp
S.C.: 45 mp
ID Anunt: 123810

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 26,5 mp
 • Suprafață construită: 45 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: Parter
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 3 etaje
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, pavaj, curte amenajata, gazon, gard, , usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Garsoniera face parte din noul proiect AGV RESIDENCE, avand un regim de inaltime P+3 Etaje, in care regasim garsoniere si apartamente de doua si trei camere. Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele dupa propriul gust.

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona se face din Strada Biruintei, intersectia cu Strada Popesti Vest zona pasarelei de la statia de metrou Berceni.

Blocul este situat in apropierea centrelor comerciale PROFI, PENNY, MEGAIMAGE si LIDL, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statie de metrou, cu acces usor si catre centru si zona Piata Sudului.

Vecinatati: mari centre comerciale, scoli, gradinite, spitale si piete.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera are suprafata totala utila de 26,5 mp + 14,85mp de curte amenajata si se vinde complet finisata, avand ca dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la toate utilitatile orasului si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista este de 37.000 EURO, TVA 5% inclus! Se accepta doar plata cash!

Pret parcari: parcare supraterana 2.500 EURO TVA inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 172, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button