SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera cu mutare rapida, etaj 2, Sector 4, zona Lidl Drumul Gazarului

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Huedin
Numar camere:
1
Suprafata utila:
40.11 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
44.200 euro
TVA de 5% inclus
2210 euro
1326 euro
ID Oferta: 103008
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 40.11 mp suprafata utila
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal

Alte informatii

Detalii imobil:

Garsoniera pe care o propunem spre vanzare este disponibila in noul proiect Top House Residence Giurgiului, unul dintre cele mai cochete imobile din zona de Sud a Capitalei.

Imobilul este finalizat, acte gata si mutare imediata.

Locuinta este disponibila la etajul 2 in imobilul cu regim de inaltime P+3 etaje, se afla in proximitatea parcului Moldoveni, cu acces rapid catre mijloacele de transport in comun si  beneficiaza de o vedere superba.

Localizare si vecinatati:

Top House Residence Giurgiului este amplasat in sectorul 4, Bucuresti.

Vecinatati: Soseaua Giurgiului, strada Nitu Vasile, Drumul Gazarului, unitati de invatamant Scoala 308 (gradinite si licee), unitati medicale, farmacii, restaurante, spatii de agrement si centre comerciale: Lidl, Mega Image, Carrefour, Sun Plaza Mall si Grand Arena Mall.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 7, 11, 25, 76, 77, 141, 381, N 112 si metrou Constantin Brancoveanu sau Eroii Revolutiei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata are o suprafata utila de 40.11 mp, o compartimentare foarte bine gandita – decomandata, dispusa astfel: camera de zi luminoasa, hol ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, bucatarie separata, o baie si un balcon tip terasa.

Finisaje si dotari incluse in pret: gresie si faianta import Spania, parchet import Austria, tamplarie PVC 5 camere, centrala termica proprie de 24 kW in condensatie, calorifere din aluminiu, obiecte sanitare in baie, usi de interior, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm 25 cm, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida 11.5 cm, termoizolat cu polistiren expandat de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al garsonierei este de: 44.200 Euro!

Se poate achizitiona prin credit ipotecar cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0734.826.639 – Tiberius Necsuleu – manager de proiect Top House Residence Giurgiului!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Tiberius Necsuleu Sud Rezidential

Tiberius Necsuleu

Telefon: 0734.826.639

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara