SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera, decomandata 39 mp Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Mall La Strada
Numar camere:
1
Suprafata utila:
39 mp
Suprafata construita:
46 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
36.800 euro
TVA de 5% inclus
1840 euro
1104 euro
ID Oferta: 107729
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 39 mp suprafata utila
 • 46 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Garsoniera prezentata pe care o propunem astazi are o suprafata utila de 39.40 mp si este disponibila in noul ansamblu Happy Home situat la doar cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Proiectul este format din 2 imobile cu regim de inaltime P+3E+4ER , unde se regasesc multiple unitati locative diverse. Ansamblul dispune de urmatoarele facilitati: apartamente luminoase si spatioase, compartimentari foarte bine gandite, dotari de top si locuri de parcare amenajate supraterane si subterane.

Garsoniera propusa spre vanzare este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort fiind format din: hol de intrare, baie, bucatarie inchisa, camera de zi luminoasa si un balcon. Datorita pozitiei cardinale, apartamentul beneficiaza de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect imobiliar Happy Home este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe str. Sf. Agnes, cu iesire in str. Solstitiului intersectie cu Amurgului, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou, locatia ansamblului permite un acces rapid catre Soseaua Berceni, centrul Capitalei, institutii de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mall La Strada, Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall,  Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125, N 105 si statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noua locuinta se vinde finisata la cheie si dotata cu echipamente de ultima generatie: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere din otel, centrala termica 24 kW, interfon si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul in care se regaseste apartamentul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului: 36.800 Euro !

La plata integrala in avans, pretul apartamentului este 33.800 Euro !

Loc de parcare suprateran: 2.000 Euro + TVA.

Loc de parcare subteran: 3.500 Euro + TVA.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

Alte informatii si contact:

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

 

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.261.214 – Stefan Manea.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Stefan Manea

Stefan Manea

Telefon: 0727.261.214

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara