SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera decomandata, complet finisata, imobil nou, piata Rahova, 39.900 Euro

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Rahova
Reper: Piata Rahova
Numar camere:
1
Suprafata utila:
41.59 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
39.900 euro
TVA de 5% inclus
1995 euro
1197 euro
ID Oferta: 104544
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 41.59 mp suprafata utila
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Garsoniera prezentata este disponibila intr-un proiect rezidential nou din sectorul 5 al Capitalei, in proximitatea pietei Rahova.

Noul ansamblu Crown Residence Rahova, a carui constructie a inceput in vara acestui an, este compus din 220 de unitati locative mixte dispuse in 5 imobile cu regim redus de inaltime, respectiv D+P+3 Etaje+4 Retras, ceea ce ofera un plus de intimitate si confort. De asemenea, in cadrul ansamblului se regasesc locuri de parcare separate, spatii verzi amenajate si locuri de joaca destinate copiilor.

Locuinta propusa spre vanzare are o suprafata utila de 41.59 mp, este disponibila la etajul 1 si este formata din: hol de intrare, camera de zi spatioasa, baie, bucatarie, debara si un balcon.

Localizare si vecinatati:

Crown Residence este amplasat stradal intr-o zona cu infrastructura completa a sectorului 5, la o mica distanta fata de punctele de interes din zona.

Vecinatati: Calea Rahovei, piata Rahova, institutii de invatamant si multiple hypermarket-uri (Lidl, Mega Image, Cora Alexandriei, promenada comerciala Teius).

Mijloace de transport in comun: linia tramvaiului 32, STB (RATB): 117, 227.

Specificatii tehnice si carateristici:

Garsoniera se vinde finisata la “cheie” si dispune de: centrala termica de apartament Immergas 24 kW, calorifere din otel, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere Veka, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare ceramice, usa metalica antiefractie si videointerfon.

Calitatea superioara a sistemului constructiv este data de: structura de rezistenta formata pe cadre de beton armat, compartimentare interioara si exterioara executata cu caramida Porotherm peste care se aplica tencuiala mecanizata Baumit, instalatii sanitare din polipropilena, instalatii electrice din cupru si termoizolatie din polistiren expandat EPS 70 de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 39.900 Euro!

Pret loc de parcare: 2.400 Euro cu TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.480.411 – Raducu Gabriel!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Gabriel Raducu Sud Rezidential

Gabriel Raducu

Telefon: 0722.480.411

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara