SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera decomandata cu balcon inchis autorizat, statia de metrou Berceni

Berceni, Statia de metrou Berceni
 • Mutare imediată
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
42.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2145 euro
Nr. camere: 1
An: 2020
Etaj: 2
S.U.: 38 mp
S.C.: 45 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 116183

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 38 mp
 • Suprafață construită: 45 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2020)
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Detalii imobil:

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Astrelor Residence, aceasta este situata in zona noua din vecinatatea statiilor de metrou Berceni si Dimitrie Leonida. Locuinta beneficiaza de toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime P+6 iar garsoniera este disponibila pe etajele intermediare, avand suprafata utila totala de 37,90mp.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este situat aproape de statiile de metrou Berceni(700m) si Dimitrie Leonida(1000m).

In zona sunt amplasate unitati de invatamant si sanitare, gradinite, unitati bancare si piete publice, mari magazine de retail, precum si parcuri, locuri de joaca, pizzerii, terase, restaurante dar si un Street Mall cu program prelungit. Ex: Mega Image, Penny Market, Mall La Strada, Kik, Pepco, Farmacii etc.

Specificatii tehnice si carateristici:

Garsoniera se vinde complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament – 24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in baie balcon inchis si calorifer montat in el si interfon. Structura blocului este format pe cadre de beton si caramida Porotherm de 30 cm la exterior cat si peretii dintre vecini, iar la interior 11.5 cm, izolat cu polistiren de 10 cm la care se adauga tencuiala decorative.

 Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 42.900 Euro, TVA 5% inclus, avans mimin de 30%.

Parcare este amenajata si delimitata, se vinde la pretul de 2.300 euro +TVA .

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Berceni, Șoseaua Berceni, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button