SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera decomandata – Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: strada Amurgului - Popesti Leordeni
Reper: complex La Strada
Suprafata utila:
34,60 mp mp
Suprafata construita:
44,60 mp mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
34.500 euro
TVA de 5% inclus
1725 euro
1035 euro
ID Oferta: 106035
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 34,60 mp mp suprafata utila
 • 44,60 mp mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • contor apa, contor caldura
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta propusa spre vanzare face parte din noul ansamblu Prestige. Ansamblul este amplasat in proximitatea complexului comercial La Strada Mall si este compus din 2 imobile al caror regim de inaltime este P+ 4 Etaje. Datorita localizarii avantajoase, aveti acces atat spre Sos Berceni cat si spre Sos. Olenitei iar cea mai apropiata statie de metrou – Dimitrie Leonida se afla la cateva minute de mers pe jos.

Garsoniera propusa este disponibila pe etaj intermediar, respectiv etaj 2 din 4 si ofera tot confortul de care aveti nevoie, fiind pe placul si celor mai exigenti cumparatori.

Vecinatati:

In apropiere avem centre comerciale: La Strada Mall, Penny Market, Mega Image, Metro, Jumbo, Auchan, Shop&Go + unitati de invatamant :Scoala Numărul 4, Scoala Gimnazială „Ioan Bădescu”, Scoala Gimnazială Specială Sfântul Nicolae, Gradinita nr 166, Gradinita Hai Hui,.Apollo Kids, Gradinita ABC Funtastic.

Mijloace de transport in comun: metrou Dimitrie Leonida si STB (RATB): 125, 418.

Specificatii tehnice si carateristici:

Imobilul dispune de o suprafata utila totala de 34,60 mp si are o compartimentare bine gandita, confortabila si practica.

Blocul dispune de lift, este bransat la toate utilitatile orasului iar locuinta se vinde complet finisata, avand posibilitatea sa va alegeti combinatia de culori pentru gresie, fainta, parchet si usi.
Finisajele folosite sunt de top si in pret sunt incluse urmatoarele dotari: obiecte sanitare ceramice de calitate, Gresie si faianta – import Spania si Italia, Parchet laminat de 8mm – import Germania, Usi interioare, tamplarie PVC -5 camere low-e, usa metalica anti-efractie, glafuri la interior/exterior, centrala termica proprie, prize si intrerupatoare,intefon.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 34.500 Euro cu TVA de 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10.000 Euro.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.605 -Georgiana Patrascu!

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Georgiana Tudor

Georgiana Patrascu

Telefon: 0731.111.605

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara