SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera decomandata in ansamblu rezidential de exceptie, etaj 2, Soseaua Oltenitei, 36.500 Euro

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Soseaua Oltenitei
Reper: Lidl Oltenitei
Numar camere:
1
Suprafata utila:
33.53 mp
Suprafata construita:
40.80 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
36.500 euro
TVA de 5% inclus
1825 euro
1095 euro
ID Oferta: 102556
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 33.53 mp suprafata utila
 • 40.80 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Garsoniera propusa astazi spre vanzare este disponibila in noul proiect marca Ave Village Residence 2, ansamblu pozitionat intr-o zona linistita de case-vile.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al unui imobil cu regim redus de inaltime P+3Etaje, cu numai 16 unitati locative mixte ceea ce ofera un grad ridicat de intimitate si confort.

Garsoniera este modern compartimentata, fiind impartita astfel: hol de intrare, baie, bucatarie separata si camera de zi luminoasa care beneficiaza de un balcon generos.

Localizare si vecinatati: 

Noul proiect este amplasat la intersectia strazilor Soseaua Oltenitei si Paraul Rece, la intrare in orasul Popesti-Leordeni.

Ave Village este singurul ansamblu din zona care ofera nu doar spatii aerisite, dar si numeroase facilitati, printre care: accesul catre imobil se face in conditii civilizate indiferent de anotimp deoarece zona beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate public si liniile STB (RATB) fac legatura cu statiile de metrou Aparatorii Patriei si Piata Sudului.

Vecinatati: multiple statii STB, Mega Image, scoli, gradinite, institutii medicale, Lidl, Jumbo, Sun Plaza Mall, piata de Gros, Carrefour Grand Arena si Metro Berceni.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare.

Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 36.500 Euro cu TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0731.171.007 – Razvan Marginean – manager de proiect Ave Village!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Razvan Marginean

Razvan Marginean

Telefon: 0731.171.007

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara