SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera decomandata, Soseaua Oltenitei

Popesti Leordeni, Sos.Oltenitei
 • Cel mai bun preț
42.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2145 euro
Nr. camere: 1
An: 2022
Etaj: 1
S.U.: 29 mp
S.C.: 36 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 127198

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 29 mp
 • Suprafață construită: 36 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 3
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, acoperis, centrala proprie, lift, usa metalica

Schița

Prezentare

Garsoniera este complet decomandata, disponibila la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+4Etaje, ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate, si face parte dintr-un ansamblu rezidential nou , are o suprafata utila de 29 mp si un balcon generos de 7 mp.
Spatiul interior este deschis, astfel obtinem o zona luminoasa formata din hol, living si bucatarie.
Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa utilizeze viata de zi cu zi a locatarilor prin pozitia excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, statiile mijloacelor de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunități de shopping și distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Localizare si vecinatati:

Amplasat in vecinatatea Soseaua Oltenitei, ansamblul Loka Residence este format dintr-un singur imobil ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB.
Ansamblul se afla in imediata apropiere de Soseaua Oltenitei fiind format dintr un singur imobil ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB. Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic.

Mijloace de transport în comun:

Tramvaiele: 1, 10, 11, 34.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC 5 camere cu sticla low-E, 4 anotimpui, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.
Imobilul dispune de locuri de parcare exterioare, spatii verzi precum si spatii comerciale in incinta ansamblului.
Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.
Finisarea garsonierei va fi atent supravegheata de către un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisaj dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al imobilului este: 42.900 Euro.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 euro, iar la plata integrala in avans pretul devine 38.500 Euro
Pretul unei parcari supraterane este: 5000 + TVA 19%

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Lidl, Șoseaua Olteniței, Popesti-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button