SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Bulevardul Metalurgiei

Metalurgiei, Lidl
 • Cel mai bun preț
55.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2775 euro
Nr. camere: 1
An: 2020
Etaj: 2
S.U.: 44 mp
S.C.: 55 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 112553

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 44 mp
 • Suprafață construită: 55 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2020)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+8
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, cada, chiuveta, baterii, tencuiala decorativa, terasa multistrat, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare se regaseste in noul proiect rezidential Top House Residence Metalurgiei, un ansamblu de exceptie situat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact in zona centrului comercial Grand Arena Mall.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al imobilului cu regim redus de inaltime (8 etaje), ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate. Blocul este format din doua scari, iar fiecare scara beneficiaza de doua lifturi (de 6 persoane).

Spatiul interior al acestei locuinte este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol, bucatarie spatioasa cu zona de depozitare (camara), living cu acces spre balcon si baie.

Locatarii se vor bucura de: 2 lifturi pe scara, parcari exterioare si supraetajate, locuri de joaca pentru copii, zone verzi de relaxare si bancute.

Localizare si vecinatati:

Top House Residence Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in zona centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, exact la bulevardul Metalurgiei.
Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat nocturn stradal, cu acces rapid la liniile STB ce fac legatura cu statiile de metrou Aparatorii Patriei, Piata Sudului si Constantin Brancoveanu.

Mijloace de transport in comun: metrou Aparatorii Patriei si STB (RATB): 125, 141, 220, 232, 241, 312, 102, 73,74, N105.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan gri antracit si usa metalica cu multiple sisteme antiefractie la intrare in apartament.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentul fiind contorizat individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret la cheie: 55.500 Euro, TVA 5% inclus!
Pret loc parcare: exterior 5.000 Euro + TVA 19%.

Rezervare: 500 euro.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit!!!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Unnamed Road, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button