SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera finalizata, Grand Arena Mall

Metalurgiei, Grand Arena Mall
 • Mutare imediată
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
48.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2445 euro
Nr. camere: 1
An: 2020
Etaj: 6
S.U.: 50,73 mp
S.C.: 61 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 124803

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 50,73 mp
 • Suprafață construită: 61 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 6
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2020)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: Parter+8 Etaje
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, cada, chiuveta, baterii, tencuiala decorativa, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera prezentata face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, finalizat anul acesta, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a Capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centrele comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Proiectul rezidential are un regim de inaltime P+8 etaje, construit dupa cele mai inalte standarde in domeniu.

Blocul este dotat cu doua lifturi silentioase, iar pe fiecare nivel regasim 10 apartamente cu 1, 2 si 3 camere.

Garsoniera este complet decomandata  are de o suprafata utila generoasa de 42.27 mp plus balconul 8.46 mp si este disponibila la etajul 6.

Localizare si vecinatati:

Imobilul are acces din strada Drumul Binelui, iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei, zona este linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB (1 minut), scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl, Metro, Jumbo, Auchan Berceni, Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon, Mall Sun Plazza.

Mijloace de transport in comun: S.T.B. 241, 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are  compartimentarea  foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari.

Garsoniera se afla la etajul 6, pozitionare pe Sud-Vest.

Locuinta se vinde finisata complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw, calorifere Aluminiu;
– obiecte sanitare in baie si mobilier;
– gresie si faianta import;

– prize modulare GEWISS;
– parchet si usi de interior-Polonia;
– interfon;
– usa metalica intrare.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este executată din caramida Porotherm de 25 cm grosime, izolat peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului, contorizarea fiind individuala pe fiecare apartament.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al garsonierei este de 48.900 Euro si are TVA ul inclusiv!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button