SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera finisata complet, Metrou Berceni/ Penny Market

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Biruintei
Reper: Metrou Berceni
Numar camere:
1
Suprafata utila:
38.79 mp
Suprafata construita:
45 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
37.900 euro
TVA de 5% inclus
1895 euro
1137 euro
ID Oferta: 111780
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 38.79 mp suprafata utila
 • 45 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Garsoniera propusa spre vanzare astazi face parte din ansamblul rezidential Look Residence. Acesta este amplasat in Str. Biruintei (zona de Sud a Bucurestiului), la o distanta de aproximativ 500 m de pasarela pietonala a metroului Berceni. Garsoniera prezentata este disponibila pe etaj intermediar, intr-un bloc nou cu un regim de inaltime P + 5E.

Look Residence este amplasat pe strada Biruintei, avand acces rapid catre puncte importante din zona de Sud a Bucurestiului: Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Metalurgiei, Constantin Brancoveanu. Un avantaj important al acestui ansamblu il reprezinta amplasarea, si totodata accesul rapid catre statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida ( magistrala ce face legatura cu centrul si nordul Bucurestiului).

Imobilul are un regim de inaltime redus P+5E, iar locuinta este disponibila pe etajul al 2lea. Blocul este dotat cu  lift silentios pentru 6 persoane. Ansamblul dispune de parcari supraterane si subterane.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este amplasat  in strada Biruintei – Popesti Leordeni, intr-o zona linistita,  avand acces rapid catre statia de metrou. La cateva minute distanta de mers pe jos fata ansamblu, se afla numeroase centre comerciale:  Mega Image, Metalurgiei (Lidl, Metro, Auchan), Penny Market, Mall La Strada.

Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre statiile de metrou.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Garsoniera oferita spre vanzare  este finisata complet, cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;,

– obiecte sanitare in baie;

– calorifere;

– gresie si faianta;

– parchet;

– usi de interior;

– interfon;

– usa metalica intrare.

Daca rezervarea se face in timp util, viitorii proprietari pot personalize locuinta alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori pusa la dispozitie de catre departamentul specializat- Avalon.

Locuinta se preda bransata la toate utilitatile orasului (apa curenta, canalizare, energie electrica si gaze), iar contorizarile sunt individuale.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorativa, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, aparataj electric prize si intrerupatoare.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 37.900 euro

Pret parcare:  suprateran  2.500 euro + TVA 19%; subteran: 3.500 euro + TVA 19%.

REDUCERI PENTRU PLATA CASH.

BONUS: VOUCHER REDUCERE MOBEXPERT

Se poate achizitiona prin credit bancar.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.607 Alexandra Baicoianu.

 

 

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara