SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera Grand Arena Mall, Berceni

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!



Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Grand Arena
Numar camere:
1
Suprafata utila:
41 mp
Suprafata construita:
49 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
40.000 euro
TVA de 5% inclus
2000 euro
1200 euro
ID Oferta: 113645
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 41 mp suprafata utila
 • 49 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate, strazi neamenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Se propune spre vanzare garsoniera complet decomandata cu suprafata utila de 41 mp, intr-un imobil nou la etajul 2 din 6, situat in imediata apropiere a centrului comercial Grand Arena. Ansamblul va fi format din doua blocuri, cu acces securizat, va dispune de parcari acoperite si exterioare.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Ave Village Brancoveanu este pozitionat in zona de sud a Bucurestiului, in sector 4, pe Str. Postalionului, in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei si a Bulevardului Constantin Brancoveanu, ceea ce face ca accesul catre centrul capitalei sa fie unul facil indiferent de anotimp sau ora.

In apropierea ansamblului se regasesc marile centre comerciale din zona precum: Carrefour Grand Arena, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Penny si Lidl. Accesul catre metrou se face rapid , datorita noii statii STB 241 care se afla la 1 minut distanta pietonal de ansamblu si sunt aproximativ 5 statii pana la Metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida.

De asemenea, in apropiere se regasesc farmacii, restaurante, unitati spitalicesti, gradinite si scoli.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta(Avalon Romania) parchet laminat (Parchet Shop) usi interioare (Bella Casa) obiecte sanitare ceramice in baie (Avalon Romania) toate la alegere, calorifere,  centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC  5 camere, contorizarea fiind individuala.

Structura este formata  din cadre si grinzi de beton armat, compartimentarea fiind 100% din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior.  Blocul este izolat termic pe exterior cu polistiren de 10cm. Imobilul dispune de lift,interfon si parcari acoperite.

Imobilul este racordat la toate utilitatile sectorului 4: canalizare Apa Nova, gaze Distrigaz, curent Enel.

Imaginile sunt cu titlu de informare!

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al locuintei este de 40.000 Euro, TVA 5% inclus!

PROMOTIE: Pentru plata cash in sistem anticipat la antecontract pretul este de 37.500 Euro.

Se poate achizitiona si prin credit „Noua Casa” sau ipotecar cu avans de minim 15%.

Alte informatii si contact:

aca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0742 225 050– Georgiana Dumitrana sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Georgiana Dumitrana Sud Rezidential

Georgiana Dumitrana

Telefon: 0742.225.050

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara