SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Lidl Metalurgiei Berceni

Bd. Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
 • Parcare subterană
47.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2350 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 39 mp
S.C.: 47 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 125015

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 39 mp
 • Suprafață construită: 47 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: S+P+4
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera pe care o prezentam astazi se regaseste intr-un imobil nou al proiectului rezidential Studio Plus Ideal, ansamblu de exceptie, amplasat in sectorul 4 al Capitalei. Apartamentul este foarte bine amplasat in cadrul imobilului situat la etajul 2.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren  si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime nu depaseste DS +P +4E.  Numarul total de unitati locative generate de acest proiect la finalizarea lui este de 120 acestea fiind dispuse in doua corpuri de cladire dupa cum urmeaza: Corp A 40 apartamente dispuse cate 8 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere.  Corp B 80 apartamente dispuse cate 16 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere. 

Localizare si vecinatati:

Studio Plus Ideal este amplasat in Sectorul 4, cu acces din strada Drumul Binelui. Ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si are acces rapid catre bulevardul Metalurgiei si bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Noul imobil imbina arhitectura moderna cu ultimele reglementari in materie de constructii noi, avand un regim de P+5 Etaje, cu acoperis tip terasa, spatii comune atent amenajate, spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate.

Mijloace de transport in comun: S.T.B. 241, 313, 312, 232, 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noua garsoniera are o suprafata utila de 39,90 mp. iar spatiul interior beneficiaza de o compartimentare inteligenta, fiind impartit astfel: camera spatioasa de 18,10 mp + 3.80 mp balcon inchis, bucatarie inchisa de 7,50 mp, hol 6,00 mp, o baie de 4,50 mp. Blocul beneficiaza de lift silentios.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat, tamplarie PVC  5 camere cu geam low-E, centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior import Polonia, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu travertin.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este executata din caramida Porotherm de 25  cm grosime, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului, contorizarea fiind individuala pe fiecare apartament.

Aveti posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa viziunea unui designer de interior ce va sta la dispozitia Dumneavoastra pe intreaga durata a edificarii constructiei, fara a fi nevoie de costuri suplimentare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul 47.000 Euro T.V.A. de 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 17 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button