SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Lidl Popesti-Leordeni

Sos. Oltenitei, Popesti-Leordnei, Lidl Oltenitei
 • Ofertă specială
39.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 1995 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 33 mp
S.C.: 44 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123662

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 33 mp
 • Suprafață construită: 44 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 3
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, curte amenajata, , lift, usa metalica

Schița

Prezentare

Garsoniera face parte din noul ansamblul LOKA RESIDENCE, proiect cu un regim de inaltime P+3 Etaje, in care vom regasi garsoniere si apartamente de doua camere. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase cu balcoane generoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere sau apartamente cu doua camere.

Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele dupa propriul gust.

Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si illuminate nocturn.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane.

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona se face din Soseaua Oltenitei, la intrare in oras Popesti Leordeni.

Ansamblul este situat pe Soseaua Oltenitei, in apropierea centrelor comerciale LIDL si Mega, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB, cu acces usor si catre statia de metrou Piata Sudului.

Vecinatati: mari centre comerciale precum Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite, spitale sau piete.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera este decomandata si are suprafata totala utila de 33.14 mp si se vinde complet finisata, avand ca dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la toate utilitatile si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista este de 39.900 EURO, TVA 5% inclus! Se accepta si credit bancar.

Pret parcari: parcare supraterana 5.000 EURO + TVA .

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Sfântul Vasile 13, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button