SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Metalurgiei-Lidl

Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
 • Cel mai bun preț
46.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2300 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 38 mp
S.C.: 45 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 122769

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 38 mp
 • Suprafață construită: 45 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Locuinta prezentata spre achizitie face parte din ansamblul Family Residence Ideal , amplasat in zona de sud a capitalei, zona aflata intr-o continua dezvoltare in ultimii ani.

Imobilul este disponibil la etajul 2/7, respectand cu strictete toate normele de siguranta iar arhitectii au gandit compartimentarea locuintelor creand spatiul optim pe care ai nevoie de a veti simti ca pe o oaza de liniste si relaxare.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul  este situat in imediata apropiere a marilor bulevarde (Bulevardul Metalurguei si Bulevardul Constantin Brancoveanu) cu acces rapid catre centrul orasului dar si strada Drumul Binelui ce face legatura directa cu soseaua de Centura Bucuresti.

Noul proiect  Family Residence Ideal este amplasat în Sectorul 4, pe strada Drumul Binelui. Ansamblul beneficiarului de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si are acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

 • Acces facil la mijloacele de transport in comun
 • Aproximativ 2 minute de statiile STB: 241, 232,313,141,220
 • Statia de metrou Aparatorii Patriei –circa 10-12 minute
 • Centre comerciale: Grand Arena, Selgros, Metro, Auchan, Dechatlon
 • Unitati de invatamant, Gradinite, Center Spitalicesti, Farmacii

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Ansamblul este construit pe cadre din beton armat (stalpi + grinzi), compartimentarea fiind facuta din caramida porotherm (exterior 30 cm-interior 11,5cm), termoizolatia-polistiren 10 cm EPS80, 2 lifturi silentioase de 4 persoane, hidroizolatie facuta la baza ansamblului .

 •  Garsoniera este compusa dintr-un hol generos de unde se face accesul in living, fiind iluminat natural datorita ferestrelor mari suprafata livingului fiind de 24mp cu iesire in balcon 2,20mp, bucataria are o suprafata de 7 mp iar suprafata toaletei fiind de 4,60 mp generand o suprafata totala a locuintei de 38 mp;
 • Locuinta se va preda complet finisata iar finisajele vor fi de foarte buna calitate provenita de la marii producatori internationali.
 • Gresie + Faianta import;
 • Parchet + Usi –Polonia;
 • Obiecte sanitare: vasul de toaleta Geberit suspendat si rezervorul incastrat, baterii fiecare / chiuveta Aqua Vive si Grohe;
 • Instalatii sanitare / termice;
 • Centrala / incalzire: centrala termica proprie prin condensare24kw Immergas;
 • Incalzire in pardoseala;
 • Instalati electrice cupru conductoare: 1,5; 2,5;
 • Premiul modular Gewiss;
 • Instalatii sanitare PPR, scurgeri PP;
 • Balcon: Sticla securizata si vom avea travertin pe jos;

 

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Pretul: 46.000 Euro

Comision 0%!

Se accepta orice modalitate de plata!

Imaginile sunt cu titlu informativ!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 19, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button