SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera noua cu balcon inchis – Sector 4

Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
 • Parcare subterană
47.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2350 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 40 mp
S.C.: 48 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 121698

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 40 mp
 • Suprafață construită: 48 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 5
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare este disponibila intr-un bloc nou din cadrul ansamblului rezidential Studio Plus Ideal.

Locuinta este la etajul 2 iar balconul este inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan. Pozitionata spre sud, garsoniera este bine luminata iar compartimentarea decomandata va ofera un confort sporit. Contorizarea utilitatilor este realizata individual. Totodata aveti acces rapid catre strada principala si catre mijoace de transport in comun( 2 minute de mers pe jos).

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Studio Plus Ideal Residence este format din 2 imobile, amplasat in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, pe Drumul Binelui.

Locatia excelenta permite accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun le gasim la 2 minute de mers pe jos: STB (RATB) 241 care face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Garsoniera are o suprafata utila de 40mp  si se vinde complet finisata, cu gresie, faianta, parchet, usi de interior celulare, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru bai si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul locuintei este 47.000 euro, tva 5% inclus.

Loc de parcare: 2.000 Euro suprateran sau 3.000 euro subteran!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 13, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 8 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 30 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button