SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera noua etaj 1 la doar 400m de metrou

Dimitrie Leonida, Metrou Berceni
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
44.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2245 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 39 mp
S.C.: 47 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126768

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 39 mp
 • Suprafață construită: 47 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 5
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta inox, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Garsoniera este disponibila intr-un ansamblu modern format din 5 blocuri cu regim de inaltime S+P+5E. Pozitionata spre sud, la etajul 1 al imobilului, garsoniera este bine luminata iar compartimentarea decomandata ofera un confort sporit. Contorizarea utilitatilor este realizata individual.

Localizare si vecinatati:

Pozitia blocului este in apropiere de metrou, la doar 400m, iar in apropiere avem scoli, gradinite, unitati medicale si  supermarketuri (Penny, Profi sau Mega Image). Totodata avem acces rapid catre cele mai mari centre comerciale din zona cum ar fi Sun Plaza Mall sau Carrefour Grand Arena. Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Imobilul dispune de locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi, iar la doar 200m va puteti relaxa in Parcul Copiilor Popesti Leordeni, situat pe Drumul Fermei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde finisata cu gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC 5 camere cu sticla low-E, 4 anotimpui, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior , usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Garsoniera este decomandata si dispune de balcon in care se face accesul atat din living cat si din bucatarie.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al locuintei este de: 44.900 Euro TVA 5% INCLUS!

Loc de parcare suprateran: 3.000 Euro  plus TVA.

Loc de parcare subteran: 4.000 Euro plus TVA.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Fermei 123, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 6 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button