SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera, Piata Resita, Mutare Imediata

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Giurgiului
Reper: Piata Resita
Suprafata utila:
40,11 mp
Suprafata construita:
48 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
44.200 euro
TVA de 5% inclus
2210 euro
1326 euro
ID Oferta: 111776
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 40,11 mp suprafata utila
 • 48 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Garsoniera propusa spre vanzare este localizata pe strada Jepilor, intr-un imobil cu regim de inaltime P+3. langa Scoala Gimnaziala nr. 308 si face parte din  ansamblul Top House Residence Giurgiului.

Locuinta este disponibila la etajul 2, complet decomandata, avand o vedere absolut superba, cu o suprafata utila de 40.11 mp, fiind formata din: camera de zi foarte spatioasa cu o suprafata de 19.82mp, bucatarie 6.99 mp, hol 3.68 mp foarte permisiv in crearea spatiilor de depozitare, baie 4.70 mp si balcon 4.92mp.

Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile orasului, cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Penny ,Lidl, Mega Image, sali de fitness, restaurante, farmacii, magazine mixte cu program non stop, scoli, gradinite, piete agroalimentare.  Distanta pana la statia de metrou Brancoveanu sau Piata Sudului este facila cu transportul in comun, avand mai multe linii directe.

Mijloace de transport in comun: Tramvai 7, 11, 25 din Sos Giurgiului si 76,77, 381 din Strada Resita.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se vinde ,,la cheie,, cu materiale premium, dispunand de finisaje complete si moderne: tamplarie PVC 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW conform noilor norme in vigoare.

Structura este formata pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm la exterior, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm, instalatii PPR cu repartitoare, instalatii electrice cupru. Pozele sunt cu titlu informativ.

Pret si modalitati de plata: Cash / Credit Ipotecar

Pretul de lista al apartamentului este de 44.200 Euro, avans minim 5%

Loc de parcare:5000 Euro –TVA inclus.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0744.304.499 – Stoian Cristina sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud. 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Cristina Stoian

Telefon: 0744304499

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara