SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Popesti-Leordeni – Mall La Strada

Popesti Leordeni, Mall La Strada
 • Cel mai bun preț
59.650 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2982.5 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 42.28 mp
S.C.: 53.14 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 115825

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 42.28 mp
 • Suprafață construită: 53.14 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: P+3Et
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul  Prestige Residence, situat pe strada Amurgului, Popesti Leordeni, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+3E, in imediata apropiere de Soseaua Berceni.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al imobilului, avand suprafata utila de 46,28 mp + 6.86 mp balcon, fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie, dormitor luminos, balcon, hol si baie generoasa.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este situat foarte aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Noul proiect  este amplasat intr-o zona rezidentiala complet noua, din imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida – Popesti Leordeni, Ilfov,  unde au fost dezvoltate in ultimii ani numeroase proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, zone comerciale care abunda de magazine si chiar un Street Mall ce include pe langa market-uri si cafenele sau restaurante tip fast food proiectul ofera pe langa pozitionarea excelenta si cai de acces multiple si rapide.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete publice, mari magazine de retail, precum si parcuri sau locuri de joaca, magazine: Mega Image, Penny Market, Mall La Strada, Kik, Pepco, Farmacii, Jerry Pizza etc.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se preda “la gata”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator, si dispune de: tamplarie PVC 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.
Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw si calorifere din otel.
Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 59.650 Euro.

Loc de parcare: Suprateran  2.500 Euro + TVA 19%.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Amurgului, Popești-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button