SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Acest anunt nu mai este de actualitate!

Garsoniera, Sos. Oltenitei, Comision 0%, DIRECT DEZVOLTATOR

Popesti Leordeni, Sun Plaza
 • Cel mai bun preț

Acest anunt nu mai este de actualitate!

Nr. camere: 1
An: 2022
Etaj: 1
S.U.: 35.76 mp
S.C.: 45.76 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 130048

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 35.76 mp
 • Suprafață construită: 45.76 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+4
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • izolatie exterioara polistiren
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • gazon
 • centrala proprie
 • calorifere
 • lift
 • usa metalica
 • interfon
 • sistem alarma
 • scara interioara

Schița

Prezentare

Va oferim spre vanzare o garsoniera intr-un ansamblu numit Loka Residence Premium Apartaments, acesta fiind amplasat in zona de sud a capitalei cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiectul ce dispune de o amplasare excelenta, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti , ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid, zona devenind in ultimii ani o zona. . . rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate.
Pozitia ansamblului se afla in apropiere de soseaua Oltenitei ceea ce face ca accesul catre centrul orasului sa fie foarte rapid.
In imediata apropiere vom gasi scoli, gradinite, unitati spitalicesti si mari centre de interes precum Sun-Plaza, Grand Arena, Lidl, Auchan, Metro.
Garsoniera are o suprafata utila de 35.76 mp.
Ansamblul are un regim de inaltime P + 4E, este prevazut cu lift.
Respectand cu strictete normele de siguranta ansamblul este construit din  cadru de beton armat (stalpi + grinzi).
Compartimentarea apartamentelor fiind facute din caramida porotherm 25 cm.
Termoizolatie -kit termosistem polistiren si tencuiala decorativa
Tencuiala mecanizata si sape elicopterizate
Casa scari placata cu cermica, mana curenta metalica

Tamplarie PVC 5 camere, sticla low-E, 4 anotimpuri
Locuinta se va preda complet finisata si finisajele vor fi premium- import, la alegerea pune la dispozitia viitorilor proprietari de catre Avalon.
Gresie + Faianta
Parchet
Usi de interior
Obiecte sanitare
Usa metalica -antiefractie
Centrala proprie prin condesare de 24kw
Utilitatile vor fi individuale (gaze, apa, curent electric)

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiect
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte ale Departamentului de Vanzari/Dezvoltator.

Pretul de lista al apartamentului este de 38.500 Euro (TVA inclus)

Localizare si vecinatati

Loka Residence  este amplasat in imediata apropiere de Soseaua Oltenitei, pe o strada linistita de case si constructii cu regim de inaltime redus, la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1 si 10, Metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, autobuz 439.

Proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente  si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic: Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui. In imediata vecinatate regasim gradinita “Prietenii mei”, Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”, Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”, Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”, Liceul Tehnologic “Dacia”

Specificatii tehnice si caracteristici

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat,  iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm 25 cm exterior si intre apartament iar in interior apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatie peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm (la fiecare nivel este montat un brau de foc din vata bazaltica de 50 cm) si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in Amenajarea INTERIOARA, Dintre îngrijire enumeram: gresie și faianta – AVALON Multigroup , PARCHET Laminat de 8 mm, tamplarie – PVC Salamander Streamline 76 Plus runda 7 camere, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC, centrală termică de apartament Imergas de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finite cu placi antiderapante.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 38500 Euro TVA 5% INCLUS

Loc de parcare suprateran: 5.000 Euro.

Harta localizare

Strada Sfântul Vasile 1, Popești-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Call Now Button