SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera spatioasa, metrou Dimitrie Leonida

Berceni - Aparatorii Patriei, Metrou Berceni
 • Finalizare 2021
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
42.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2145 euro
Nr. camere: 1
An: 2020
Etaj: 4
S.U.: 38 mp
S.C.: 48 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 122232

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 38 mp
 • Suprafață construită: 48 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2020)
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Locuinta prezentata face parte dintr-un ansamblu alcatuit din 4 blocuri identice, amplasate in zona de Sud a Capitalei  si este disponibila pe etajul 4 din 6.

Cu o arhitectură moderna, adaptata cerintelor pietei, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă excelenta, Astrelor Residence este realizat cu o mare responsabilitate de catre cei care au in patrimoniu acest brand.

Spatiul interior este pus in valoare de catre: o camera mare care ofera mai multe  posibilitati de mobilare si care se continua cu un balcon inchis ce dispune de calorifer, o bucatarie generoasa de  7.50 mp si o baie atent amenajata.

Localizare si vecinatati:

Datorita amplasarii in imediata  vecinatate a Soselei  Berceni, ansambul din care face parte locuinta propusa are ca principale beneficii:

 • acces rapid la metrou (maxim 6 minute de mers pe jos);
 • infrastructura completa cu strazi asfaltate;
 • parcari amenajate;
 • parc pentru copii la doar 2 minute;
 • centre comerciale la indemana (Penny Market, Mega Image, Lidl, Mall La Strada, Metro, Jumbo, Auchan, Mall Sun Plaza, Mall Grand Arena);
 • institutii de invatamant (Scoala Numărul 4, Scoala si gradinita Montesara, Gradinita nr 166, Gradinita cu program prelungit Prietenii Mei, Gradinita Hai Hui, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu,  Scoala Gimnazială “Ioan Badescu”, Scoala Gimnazială Specială Sfântul Nicolae, Gradinita nr 166, Gradinita Hai Hui,Apollo Kids, Gradinita ABC Funtastic, Gradinita Sf. Agnes, Grădiniţa Sfânta Maria, Gradinita Rose Garden Kids);

Mijloace de transport in comun:

Metrou: Berceni

STB: liniile 125, R438, R 475

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC 5 camere cu sticla low-E, 4 anotimpui, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior , usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Finisarea garsonierei va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al imobilului este: 42.900 Euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 51, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button