SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Garsoniera spatioasa, zona metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
1
Suprafata utila:
39.4 mp
Suprafata construita:
46.2 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
36.800 euro
TVA de 5% inclus
1840 euro
1104 euro
ID Oferta: 108812
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 39.4 mp suprafata utila
 • 46.2 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta pe care o propunem spre cumparare este disponibila intr-un ansamblu format din 2 imobile cu regim redus de inaltime, pozitionate in imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida, reper Mall „La Strada”.

Ansamblul rezidential  Happy Home este amplasat intr-o zona populata, cu strazi asfaltate si luminate, iar dispunerea imobilelor permite accesul rapid catre centrele comerciale din zona, statia de metrou Dimitrie Leonida, dar si catre scoli si gradinite.

Locuitorii pot opta pentru un loc de parcare, contra cost.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat in orasul Popesti-Leordeni, la mica distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida si sos. Berceni, locatia acestuia permitand  accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Penny Market, Mall La Strada, Lidl, si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125, N105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera decomandata are o suprafata utila de 33,80 mp, cu un balcon  in suprafata de 5.60 mp, este disponibila la etajul 1 din 4 si este format dintr-un living generos, bucatarie separata, baie complet echipata ce beneficiaza de geam si un hol generos.

Locuinta  se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie SALAMANDER pvc 5 camere-geam termopan, sticla low-E, obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica 24kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 36.800 Euro.

Loc de parcare:

– suprateran 2.000 Euro+TVA;

– acoperit 3.500 Euro+TVA;

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata in avans beneficiati de reducere.

Locuinta se preda racordata la utilitati, avand contorizare separata: apa, energie electrica si gaze.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0733.374.103 –Georgeta Bobe

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Georgeta Bobe

Georgeta Bobe

Telefon: 0733.374.103

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara