SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera spatiosa, zona Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, Supermaket Metro, Auchan, Jumbo, LIDL
 • Cel mai bun preț
 • Parcare inclusa
46.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2300 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 38 mp
S.C.: 50 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126316

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 38 mp
 • Suprafață construită: 50 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+6E
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, incalzire in pardoseala

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, podele travertin, travertin, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, centrala proprie, incalzire in pardoseala, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Family Ideal Residence se află in imediata apropiere a primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, fiind de asemenea în vecinătatea numeroaselor hipermarket-uri aflate în aceasta zona, precum: Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Jumbo si Mall Sun Plaza. Accesul către această noua zonă rezidențială, se face fie direct din Bulevardul Metalurgiei și strada Drumul Binelui, cât și din strada Turnu Măgurele, iar distanta pana la statia STB 241 este de 50 metri. In plus, imobilul este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata. Regimul de inaltime al acestora este  Parter +6Etaje cu o arhitectura moderna si foarte complexa. Garsoniera este disponibila la etajul 1 din 6, iar imobilul este prevazut cu doua lifturi silentioase

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Sectorul 4, strada Drumul Binelui foarte aproape de Bulevardul Metalurgiei si de statia STB 241.
Vecinatati: Bdul Metalurgiei, Alexandru Obregia, Turnu Magurele,  centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Lidl Metalurgiei, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat , tamplarie PVC , 4 anotimpui, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, incalzire in pardoseala, obiecte sanitare ceramice in baie, rezervor incastrat suspendat, usi de interior , usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul dispune de locuri de parcare exterioare precum si spatii verzi.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al imobilului este 46.000 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 euro, iar la plata integrala in avans pretul devine 43.700 Euro

Alte informatii si contact:

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pentru identificarea celui mai bun produs de creditare, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button