Garsoniere Oltenitei

Soseaua Oltenitei este una dintre principalele artere ale cartierului Berceni. Cu foarte multe constructii rezidentiale si proximitate fata de parcuri, centre comerciale si o multime de alte facilitati, reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi cumpere o locuinta.
Alaturi de blocuri vechi, in jurul Soselei Oltenitei sunt construite si numeroase ansambluri rezidentiale noi, gandite pentru o exploatare moderna.

Iti oferim cele mai bune optiuni daca vrei o garsoniera Oltenitei.

Daca esti in cautarea unei garsoniere Oltenitei, avem o serie de propuneri in ansambluri rezidentiale noi, care bifeaza cateva calitati de baza:

  • Sunt bine construite, in asa fel incat sa reziste in fata tututor factorilor externi;
  • Asigura spatii vaste, pentru o doza maxima de confort, atat in interior, cat si in exterior;
  • Sunt situate in apropierea celor mai importante facilitati de care ai putea avea nevoie (magazine, farmacii, spatii verzi, etc);
  • Sunt luminoase si compartimentate modern.

De ce sa alegi o garsoniera in aceasta zona?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa cauti o garsoniera de vanzare Oltenitei. Situata in sectorul 4 al Bucurestiului, Soseaua Oltenitei beneficiaza de o serie de avantaje:

  • Este in proces de continua dezvoltare;
  • Ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului;
  • Dispune de o linie de metrou;
  • Se afla in imediata vecinatate a parcului Tineretului si a Parcului National Vacaresti.

Pe langa aceste avantaje, garsonierele din aceasta zona au preturi considerabil mai mici decat locuintele similare din alte zone ale Bucurestiului.

Desi ideea unei garsoniere nu pare intotdeauna cea mai buna, garsonierele din cartierele noi sunt foarte bine optimizate si de cele mai multe ori, au suprafete de peste 30 de metri patrati. Acestea sunt ideale pentru tinerele cupluri, pentru persoanele singure sau chiar pentru familiile aflate la inceput de drum, sunt usor de intretinut, usor de mobilat si cel mai important, sunt accesibile.
Daca vrei sa scapi de chirie, o garsoniera este solutia ideala.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.