Garsoniere duble de vanzare Bucuresti

Pentru foarte multi oameni, spatiul de locuit are un singur scop: acela de a asigura un loc pentru odihna si relaxare. Intr-un oras activ, cu multiple optiuni de petrecere a timpului liber, cu un transport in comun bine pus la punct si cu activitati care nu te lasa sa petreci foarte mult timp pe acasa, o garsoniera dubla pare a fi optiunea perfecta.

Iti propunem cele mai bune garsoniere de vanzare Bucuresti

O garsoniera in Bucuresti poate fi o solutie mult mai atractiva decat un apartament cu doua sau mai multe camere, atat pentru tinerii singuri, cat si pentru tinerele cupluri:

  • Este o optiune ieftina de locuinta;
  • Genereaza costuri mici de intretinere;
  • Este usor de mobilat si de personalizat;
  • Este usor de curatat.

Chiar daca ideea unei locuinte cu o singura camera poate parea neinspirata, din cauza lipsei de spatiu, garsonierele pe care ti le propunem in sudul Bucurestiului te vor convinge ca pot fi extrem de incapatoare.

Alegem cu atentie cele mai bune garsoniere din Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca bifeaza toate criteriile de calitate pe care ti le-ai putea dori: sunt bine conectate la oras, sunt spatioase, sunt bine construite si permit o amenajare ingenioasa, moderna si confortabila.

De ce sa alegi achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Zona de sud a capitalei este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai daca esti in cautarea unor garsoniere ieftine Bucuresti. In ultima perioada, investitiile in aceasta parte de oras au fost constante: s-au modernizat caile de acces, parcurile sau parcarile de resedinta si au aparut o serie de proiecte noi, care contureaza o excelenta perspectiva de viitor.

Sudul Bucurestiului este bine conectat la restul orasului prin metrou, tramvaie, autobuze si cai rutiere modernizate, are o multime de spatii verzi, este un adevarat hub educational prin numeroasele scoli, gradinite si licee si cel mai important, este o zona sigura pentru cetatenii sai.

Ce sa cauti la achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Iti recomandam sa te orientezi spre o garsoniera nou construita, deoarece iti poate asigura un spatiu bine optimizat. In acest sens, iti propunem cateva proiecte rezidentiale foarte bine gandite, cu locuinte ce prezinta un raport calitate/pret excelent.

Garsoniera pe care o achizitionezi trebuie sa fie aproape de scoli, gradinite, spitale, spatii de joaca pentru copii, statii de transport in comun, etc, chiar daca nu ai nevoie de astfel de facilitati momentan. Atunci cand faci o astfel de achizitie trebuie sa gandesti in perspectiva, din punctul de vedere al unui investitor. In timp, o garsoniera bine pozitionata se poate transforma dintr-o simpla locuinta intr-un instrument care iti genereaza venit pasiv prin inchiriere.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie