Garsoniere duble de vanzare Bucuresti

Pentru foarte multi oameni, spatiul de locuit are un singur scop: acela de a asigura un loc pentru odihna si relaxare. Intr-un oras activ, cu multiple optiuni de petrecere a timpului liber, cu un transport in comun bine pus la punct si cu activitati care nu te lasa sa petreci foarte mult timp pe acasa, o garsoniera dubla pare a fi optiunea perfecta.

Iti propunem cele mai bune garsoniere de vanzare Bucuresti

O garsoniera in Bucuresti poate fi o solutie mult mai atractiva decat un apartament cu doua sau mai multe camere, atat pentru tinerii singuri, cat si pentru tinerele cupluri:

  • Este o optiune ieftina de locuinta;
  • Genereaza costuri mici de intretinere;
  • Este usor de mobilat si de personalizat;
  • Este usor de curatat.

Chiar daca ideea unei locuinte cu o singura camera poate parea neinspirata, din cauza lipsei de spatiu, garsonierele pe care ti le propunem in sudul Bucurestiului te vor convinge ca pot fi extrem de incapatoare.

Alegem cu atentie cele mai bune garsoniere din Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca bifeaza toate criteriile de calitate pe care ti le-ai putea dori: sunt bine conectate la oras, sunt spatioase, sunt bine construite si permit o amenajare ingenioasa, moderna si confortabila.

De ce sa alegi achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Zona de sud a capitalei este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai daca esti in cautarea unor garsoniere ieftine Bucuresti. In ultima perioada, investitiile in aceasta parte de oras au fost constante: s-au modernizat caile de acces, parcurile sau parcarile de resedinta si au aparut o serie de proiecte noi, care contureaza o excelenta perspectiva de viitor.

Sudul Bucurestiului este bine conectat la restul orasului prin metrou, tramvaie, autobuze si cai rutiere modernizate, are o multime de spatii verzi, este un adevarat hub educational prin numeroasele scoli, gradinite si licee si cel mai important, este o zona sigura pentru cetatenii sai.

Ce sa cauti la achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Iti recomandam sa te orientezi spre o garsoniera nou construita, deoarece iti poate asigura un spatiu bine optimizat. In acest sens, iti propunem cateva proiecte rezidentiale foarte bine gandite, cu locuinte ce prezinta un raport calitate/pret excelent.

Garsoniera pe care o achizitionezi trebuie sa fie aproape de scoli, gradinite, spitale, spatii de joaca pentru copii, statii de transport in comun, etc, chiar daca nu ai nevoie de astfel de facilitati momentan. Atunci cand faci o astfel de achizitie trebuie sa gandesti in perspectiva, din punctul de vedere al unui investitor. In timp, o garsoniera bine pozitionata se poate transforma dintr-o simpla locuinta intr-un instrument care iti genereaza venit pasiv prin inchiriere.

Planuiesti sa iti cumperi o locuinta de cuplu sau pentru tine? Iti doresti, in acelasi timp, un grad sporit de confort? Ei bine, noi venim cu solutii in acest sens, pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune variante imobiliare. Poti lua in considerare ofertele de garsoniera dubla Bucuresti. Garsonierele duble sunt o varianta ideala pentru cei care isi doresc o locuinta mai spatioasa decat o garsoniera standard, insa nu vor sa investeasca intr-un apartament foarte mare, cum ar fi cele cu 2 sau 3 camere. Pentru tineri sau cupluri, o garsoniera dubla in Bucuresti poate fi o solutie accesibila si ideala.

Website-ul nostru ofera o experienta de navigare intuitiva si facila; asadar, poti descoperi pe site numeroase oferte convenabile. Poti consulta portofoliul din cadrul proiectului Studio Plus Residence 2, de exemplu, pentru a gasi ansambluri rezidentiale cu garsoniere duble de vanzare Bucuresti. Inainte de a cumpara o garsoniera dubla, tine cont de suprafata proprietatii si de accesul la facilitatile urbane. Este indicat sa alegi locuinte noi, solide si calitative, care ofera un nivel ridicat de confort.

In sudul capitalei poti gasi garsoniere de vanzare Bucuresti la preturi accesibile. Orienteaza-te dupa zone in care se fac investitii, care sunt conectate la transportul in comun si care ofera acces la diverse facilitati urbane. Achizitia unei garsoniere duble intr-o zona buna este o investitie pe termen lung, fiindca poti inchiria proprietatea respectiva, in viitor. De asemenea, daca vei dori sa locuiesti intr-un apartament mai spatios, ulterior, poti consulta ofertele de apartamente cu 2 camere de vanzare Metalurgiei, apartamente 3 camere Brancoveanu sau apartamente in multe alte ansambluri rezidentiale. Iti suntem alaturi pe tot parcursul procesului de achizitie a unei garsoniere sau a unui apartament, asa ca „E timpul sa ai casa ta!”.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.