SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Grand Arena, Hornbach, vila spatioasa cu 4 camere si curte proprie

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Vila P+1

Zona: Berceni
Reper: Grand Arena
Numar camere:
4
Suprafata utila:
98.80 mp
Suprafata construita:
120 mp
Curte:
33 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2018
98.000 Euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 105994
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 120 mp suprafata construita
 • 33 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces mixt
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • sensor pentru incendii, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • gradina amenajata
 • construit in 2018
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Vila de 4 camere pe care o propunem este disponibila in proiectul New Villas Residence.

Localizare si vecinatati:

New Villas Residence este amplasat intr-una dintre cele mai noi zone rezidentiale din sectorul 4.

 

Va propunem spre vanzare o vila spatioasa si extrem de accesibila, a carei suprafata utila este de 98.80 mp, avand un pod cu o  suprafata de 52 mp utili , cat si o curte proprie (33 mp teren ), amplasata in imediata apropiere a centrelor comerciale Grand Arena, Selgros, Hornbach, Soseaua Turnu Magurele.

Imobilul face parte dintr-un mic ansamblu cochet de 7 vile  gandite ca si o alternativa excelenta la apartamentele cu 4 camere obisnuite, dintr-un bloc nou.

Ansamblul este amplasat in Sectorul 4 al capitalei si ofera acces rapid catre marile artere de circulatie.

Vila are la parter un living spatios, bucatarie cu acces pe terasa si in curtea proprie, baie,  la etaj  3 dormitoare si o baie, iar pentru accesul in pod imobilul dispune de o scara retractabila.

In acest ansamblu vilele sunt bransate si contorizate individual la toate utilitatile (apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica) si dispun de dotari si finisaje de cea mai buna calitate: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, usi interioare din lemn, centrala termica proprie de 24kw, obiecte sanitare moderne in bai, calorifere din otel, tamplarie pvc cu geam termopan, usa metalica antiefractie la intrare.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta import, parchet laminat dublu click, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, glafuri exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, radiatoare, tamplarie PVC cu 5 camere si geamuri termopan, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament 98.000Euro!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Loc de parcare gratuit!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0737.202.284 – Tiberiu Necula – manager de proiect New Villas Residence

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Tiberiu Necula Sud Rezidential

Tiberiu Necula

Telefon: 0737.202.284

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara