SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Magic Residence Bragadiru

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte!

 

Amplasat la granita cu sectorul 5, proiectul Magic Residence Bragadiru este alcatuit din 12 unitati locative, cate 4 in fiecare corp.

Accesul catre artera principala, Soseaua Alexandriei se face prin strada Celofibrei, dar proiectul are acces si prin strada Vartejului  catre Soseaua Magurele, astfel  pozitia imobilelor fiind una foarte buna.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt deja construite din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm,acestea fiind si isolate cu polistiren de 10cm.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, GAD.

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de living, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si  doua bai. Din hol avem acces catre pod, acesta fiind mansardabil. Placa de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducand beneficii ca:  termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta. Suprafata totala este de 113 mp utili, fiecare vila dispunand de gradina amenajata cu gazon si fiind imprejmuita cu gard de fier forjat si lemn.

Fiecare unitate locativa se vinde finisata la cheie, cu gresie, faianta, parchet, usi de interior, iar in dotarile standard intra central termica proprie, prin condensare, pe gaz, calorifere, obiecte sanitare in bai, precum si o curte amenajata cu gazon.

Daca rezervi din timp, poti personaliza locuinta aleasa, pe gustul tau.

Preturi 

Dispunem de imobile finalizate, pe care le poti achizitiona imediat, fie prin credit, fie cu plata din surse proprii!

Preturile pornesc de la 79.900 Euro, tva 5% inclus! 

Finisaje

Vilele din Magic Celofibrei se vand “la cheie” – complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de:

  • centrala proprie de apartament prin condensatie, 24 kw;
  • calorifere din aluminiu
  • apometre;
  • usi de interior
  • usa intrare antiefractie
  • tamplarie pvc 5 camere
  • geam termopan;
  • gresie, faianta si parchet de import;
  • obiecte sanitare in baie, din ceramic

Vecinatati

Sos. Alexandriei, Sos. Magurele,

Mijloace de transport in comun

STB – 301, R424, R421 – statia Celofibrei, in capatul strazii.

Finantare

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul ansamblului este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii si sunt acceptate toate formele de credit. Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda de finantare cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar și celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la biroul de vanzari pus la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, in Bucuresti pe Sos. Salaj nr. 363 (sector 5), unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Magic Residence Bragadiru la nr. de telefon: 0725.740.901 / 0727.592.696  Iulian Comarniceanu– Manager Proiect.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Manager de Proiect

Iulian Comarniceanu

Iulian Comarniceanu

Telefon: 0727.592.696

Metalurgiei-Park Residence
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

URBAN GARDEN

Confort Urban Park Residence, cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5 al Capitalei lanseaza un nou brand
Apartamente 2 camere 42.06 mp + 5.28 mp balcon = 47.34 mp
52.900 euro

Apollo Residence Berceni Leonida – Proiect Nou

Noul proiect rezidential – Apollo Residence Berceni Leonida Noul proiect Apollo Residence Berceni pastreaza acelasi mod inteligent de
Apartamente 2 camere 57,00 mp
60.500 euro

QUANTUM – Real Estate Group

Ce este Quantum Real Estate Group ? Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai
In curand
Optima Residence Bucuresti
premiu cea mai mare agentie imobiliara