SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Zona Metalurgiei Park

Berceni-Metalurgiei, Drumul Binelui
 • Preț negociabil
 • Parcare subterană
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Panorama deosebita
47.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2350 euro
Nr. camere: 1
An: 2022
Etaj: 2
S.U.: 40 mp
S.C.: 46 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 122160

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 40 mp
 • Suprafață construită: 46 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: S+P+5
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din ansamblul Studio Plus Ideal, proiect cu un regim de inaltime S+P+5  in care vom regasi garsoniere si  apartamente de doua camere.

Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, cu balcoane generoase si inchise cu termopan, indiferent ca vorbim despre garsoniere  sau  apartamente cu doua camere.

Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele dupa propriul gust, daca rezervarea se face in timpul constructiei blocului.

Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile Sectorului 4, strazile fiind asfaltate si iluminate nocturn.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia  noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane cat si subterane.

Localizare si vecinatati:

 Accesul in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele,Brancoveanu,  Luica, Aurel Persu si B-dul Metalurgiei.

 Ansamblul este situat  pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de sud, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB, cu acces usor si catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

In imediata proximitate regasim mari centre comerciale precum Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite.

La aproximativ 350 m,  a fost construita cea mai modernă gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera este decomandata  si are  suprafata totala utila de 39,90 mp si se vinde complet finisata, avand ca  dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la toate utilitatile Sectorului 4 si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista apartament este de 47.000 EURO,  TVA 5% inclus! Se accepta si credit bancar

Pret parcari: parcare supraterana 5.000 EURO + TVA si subterana  5.000 EURO + TVA!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din magazinele FLANCO! 

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit, divizia financiara Credit24h va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button