SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc Rezidential Din Romania

Sector 4 – Urbanis 2018

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei cunoste o adevarata renastere urbana generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare.

Din datele furnizate de imobiliare.ro (raportul Q2/2018) rezulta ca Sectorul 4 al Capitalei detine locul 1 la numarul de proiecte noi rezidentiale din Capitala, cu un numar de 69 noi proiecte rezidentiale, iar zona Berceni este zona din Bucuresti cu cel mai mare numar de proiecte rezidentiale de mare anvergura, numarand nu mai putin de 54 noi proiecte rezidentiale.

Pe de alta parte, Calea Văcăreşti si zona Tineretului poate reprezenta o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este in aproprierea zonei centrala a Capitalei cu excelente legaturi privind transportul, inclusiv metrou, fapt care va putea genera un interes pentru dezvoltarea unor hub-uri si a unor cladiri de birouri in aceasta zona. Putem vedea un viitor bun pentru clădirile de birouri în zonele dens populate (inclusiv cele mai sus mentionate), care ar aduce diferite avantaje pentru toti cei intersati: cartierele ar avea viaţă şi în timpul zilei, retailerii s-ar bucura de un trafic mai mare pe tot parcursul zilei, iar unii angajaţi nu ar mai trebui să piardă atât de mult timp în trafic in conditiile in care traficul in Capitala a devenit destul de problematic.

Aprobarea noului PUZ al zonei de Sud a Sectorului 4 este o mare realizare administrativa si urbanistica fiind de o reala importanta pentru dezvoltarea coerenta, si putem spune ca zona de Sud a Sectorului 4 va deveni și mai atractivă atat pentru bucureșteni cat și pentru cei care urmeaza trendul de urbanizare a Romaniei, prin care tinerii migreaza catre marile orase din Romania, estimându-se că peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuință în această zonă din Capitala, alături de cei peste 322.856 de locuitori deja existenți, conform datelor Institutului Național de Statistică din luna iunie 2018.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investiţii în infrastructură precum Pasajul Mihai Bravu şi cel de la Piaţa Sudului, iar în următorul an va fi gata podul peste Dâmboviţa de la Nicolae Grigorescu, ce va conecta intersecţia Vitan-Bârzeşti – Olteniţei cu partea de est a Capitalei, la acest capitol trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca in în premieră, peste jumătate din bugetul primăriei (55 milioane de euro), iar faptul că primăria a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro va asigura mai mult decât dublarea acestor fonduri, suma totală destinată investițiilor ajunge astfel la 123 de milioane de euro, fapt care nu poate decat sa ii bucure atat pe investitori (dezvoltatorii imobiliari) cat si pe cei care doresc sa se mute in aceasta zona a Capitalei.

Tot din datele furnizate de imobiliare.ro rezulta ca Sectorul 4 a inregistrat in ultimele 12 luni o tendinta de crestere a preturilor la locuintele noi, fapt care a facut ca, pe anumite zone, pretul locuintelor noi sa creasca cu peste 10% (procente), dar cel mai important este faptul ca acesta crestere a fost constanta si consistenta din punctul de vedere al cererii si al numarului de persoane interesate.

Nu trebuie uitat faptul ca, Sectorul 4 al Capitalei oferă o excelenta proximitate faţă de instituţii de învăţământ, centre comerciale, parcuri, stabilimente cu servicii medicale, săli de sport, sedii de instituţii publice şi alte locuri ce prezintă interes, fiind anuntate lucrari importante de realibilitare si modernizare atat a acestor zone de interes public cum este proiectul de modernizare si extindere a construcțiilor din ansamblul Piața agroalimentară Berceni-Sudului, largirea principalelor artere de circulatie si a marilor bulevarde din sector (Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele, Bulevardul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita etc.) precum si proiectele de modernizare si extindere a numeroase unitati de invatamant din Sectorul 4, acesta reprezentand, la randul sau, un factor de mare interes pentru familiile tinere care sunt in cautarea unei locuinte noi.

In concluzie, atat din datele furnizate de specialistii in domeniul imobiliar cat si din estimarile noastre, rezulta ca Sectorul 4 va reprezenta un pol ,,fierbinte” in piata imobiliara din Capitala, foarte probabil unul dintre cele mai importante conform cifrelor existenta pana la acest moment, iar acest lucru releva ca o dezvoltare urbana durabila poate avea loc doar cu sprijinul autoritatilor publice locale, care au inteles deplin acest lucru si sustin prin toate lucrarile si investitiile realizate, acest demers de modernizare a Capitalei, in speta a Sectorului 4.

Sursa: Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis-adiru.ro

Primul Parc Rezidential Din Romania
– METALURGIEI PARK RESIDENCE –
Se dezvolta in Zona de Sud a Capitalei

Zona de Sud a Capitalei isi continua extinderea fulminanta pe care a avut-o in ultimii ani si completeaza seria proiectelor imobiliarede mari dimensiuni, prin lansarea celui mai mare proiect imobiliar din Romania, proiect care cu siguranta va uimi si va incanta mii de clienti.

Metalurgiei Park Residence este, foarte probabil, cel mai indraznet proiect imobiliar din Romania, datorita dimensiunilor sale impresionante si a numeroaselor proiecte rezidentiale care il compun, fiind, cu siguranta, cea mai mare investitie imobiliara de acest fel realizata in ultima perioada cu capital romanesc de catre dezvoltatorii imobiliari locali, societati si fonduri de investitii din Romania.

METALURGIEI PARK RESIDENCE
un concept 100% al SudRezidential.ro

Cum poate fi un proiect imobiliar compus din mai multe proiecte ?

Vezi aici in format PDF catalogul de prezentare al proiectului

Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar ce apartine SudRezidential.ro si are la baza studii si analize de piata, care au fost intocmite cu atentie de catre specialistii nostri, din care reiese clar ca a venit momentul ca acest proiect sa devina realitate.

Mari brand-uri imobiliare locale, ce au reusit sa se impuna in piata in ultima vreme, au aderat rapid la acest concept, iar prin aderare se intelege achizitia unor loturi de teren de mari dimensiuni in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unde urmeaza sa dezvolte propriile ansambluri imobiliare, toate integrate in ceea ce va compune, in final, Parc-ul Rezidential Metalurgiei.

Preturi incepand de la 950 Euro/mp! (TVA 5% inclus)

La finalizarea sa proiectul, Metalurgiei Park Residence va fi compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale, care impreuna vor livra anual un numar impresionant de unitati locative diverse, spatii comerciale si birouri la preturi accesibile si care vor releva in cele din urma, noul concept de parc rezidential, adica un loc unde totul este la dispozitia rezidentilor si unde fiecare cumparator va dispune de cele mai moderne facilitati, devenind un punct de interes major, ce va rivaliza cu cele mai mari investitii imobiliare din Europa.

localizare Metalurgiei Park Residence

Click pe imagine pentru a vizualiza harta mai mare!

De ce Zona Metalurgiei?

Sunt doua argumente primordiale, care sunt mai importante decat toate celelalte: infrastructura si amplasamentul excelent necesar dezvoltarii unor proiecte imobiliare de o asemenea anvergura.

Sectorul 4 are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante.

Pretul terenului a fost un alt element foarte important, pentru ca le va da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile.

Un aspect semnificativ este faptul ca, aceasta parte a orasului, a trecut printr-o adevarata transformare in ultimii ani.

Credem noi ca aceasta parte a Bucurestiului, este una dintre cele mai curate si bine organizate din Capitala, iar locuitorii vor avea la dispozitie, de la parcuri si locuri de joaca pentru copii, pana la centre comerciale, clinici medicale si, in general, tot ce au nevoie pentru o viata confortabila.

Zona beneficiaza deja de infrastructura stradala si urbana completa, astfel incat partea cea mai importanta este deja rezolvata. Mai mult decat atat, in imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Lidl, Hornbach etc.

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce intr-un risc seismic redus, permite fara probleme constructia de imobile sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala, din punct de vedere seismic.

In plus, intreaga zona va capata o noua imagine. Pe scurt, suntem convinsi ca proiectul SudRezidential.ro de a construi cel mai mare parc rezidential din Romania va deveni realitate in cel mai scurt timp. Localizare lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto.

UNDE?

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume la intersectie cu Drumul Binelui. Este vorba, mai exact, de fostele sere ale Bucurestiului aflate pe acest amplasament, care, pana de curand intrau in categoria terenurilor agricole. Sunt aproximativ 50 de hectare disponibile, parte dintre ele fiind deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari. Sa nu uitam ca au ramas destul de putine terenuri libere de dimensiuni mari in Bucuresti sau in asa-zisa zona Metropolitana.

CAND?

Exista deja un Plan Urbanistic Zonal care va permite ridicarea de imobile de locuinte in cel mai scurt timp. Astfel, noi estimam ca primele blocuri vor fi disponibile in prima parte a anului 2016.

Din aceste motive, ne bucuram sa-i anuntam pe cei care sunt in cautarea unei noi locuinte ca se vor putea muta in acestea in cel mai scurt timp si vor putea alege dintr-o diversitate foarte mare de apartamente la cele mai bune preturi disponibile pe piata.

Ce brand-uri imobiliare participa?

Am selectat unele dintre cele mai bune si mai vechi brand-uri imobiliare si am hotarat sa investim alaturi de acestea, in ceea ce ne place sa numim astazi primul Park Rezidential din Romania, iar dintre acestea enumeram: Viva Residence, Brown Residence, Top House Residence, Athos Residence, Joy Residence, Galaxy Residence, Venus Residence, Kristal Residence si Arcadia Residence care au inceput constructia propriilor ansambluri imobiliare in cadrul proiectului.

La inceputul anului 2016, o data cu obtinerea autorizatiilor de constructie, noi proiecte imobiliare care se aflau in faza de autorizare vor incepe constructia propriilor proiecte rezidentiale in cadrul Metalurgiei Park Residence, intregind astfel prima faza a mega proiectului imobiliar.

Pentru mai multe detalii despre aceasta investitie imobiliara sau pentru a intra in contact cu unul dintre consilierii de vanzari Sudrezidential.ro sunati la 0729.572.570. call center vanzari sau accesati www.metalurgieipark.ro.

Viva Residence Metalurgiei

Viva Metalurgiei Park

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Viva Residence Metalurgiei la telefon 0724.205.825 – Stelian Grigore, Manager de Proiect

Brown Residence Metalurgiei

Brown Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Brown Residence Metalurgiei la telefon 0726.138.984 – Adrian Gherman, Manager de Proiect

Top House Residence Metalurgiei

Top House Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Top House Residence Metalurgiei la telefon 0730.245.876 – Roxana Ratcu, Manager de Proiect

Joy Residence Metalurgiei

Joy Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Joy Residence Metalurgiei la telefon 0724.888.478 – Marian Goleanu, Manager de Proiect

Noul Kristal Residence Metalurgiei – FAZA II

Kristal Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Kristal Residence Metalurgiei – Faza II la telefon 0721.827.390 – Cristi Farcas, Manager de Proiect

Noul Venus Residence Metalurgiei – FAZA II

Venus Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Venus Residence Metalurgiei – Faza II la telefon 0722.664.430 – Cristian Ionita, Manager de Proiect

Athos Residence Metalurgiei

Athos Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Athos Residence Metalurgiei la telefon 0733.374.103 – Georgeta Bobe, Manager de Proiect

Monaco Residence Metalurgiei

Monaco Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Monaco Residence Metalurgiei la telefon 0721.947.202 – Mihnea Dumistracel, Manager de Proiect

Next Residence Metalurgiei

Next Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Next Residence Metalurgiei la telefon 0737.202.284 – Tiberiu Necula, Manager de Proiect

Modern Residence Metalurgiei

Modern Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Modern Residence Metalurgiei la telefon 0799.877.999 – Cosmin Gita, Manager de Proiect

Arcadia Residence Metalurgiei

Arcadia Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Arcadia Residence Metalurgiei la telefon 0734.950.229 – Dan Barbulescu, Manager de Proiect

Galaxy Residence Metalurgiei

Galaxy Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Galaxy Residence Metalurgiei la telefon 0721.947.202 – Mihnea Dumistracel, Manager de Proiect

Kristal Residence Metalurgiei

Kristal Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Kristal Residence Metalurgiei la telefon 0721.827.390 – Cristi Farcas, Manager de Proiect

Venus Residence Metalurgiei

Venus Residence Metalurgiei

Afla chiar acum mai multe detalii legate de proiectul Venus Residence Metalurgiei la telefon 0722.664.430 – Cristian Ionita, Manager de Proiect

Vezi mai multe detalii pe site-ul de prezentare al primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence
www.metalurgieipark.ro

Metalurgiei Park Residence proiect sustinut si promovat de SudRezidential.ro in parteneriat cu Credit24h.ro si Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis.

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

SudRezidential.ro 2020

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Platinum Residence Berceni – Brancoveanu
Ziar Sud Rezidential 2019
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale
Apollo Residence Dimitrie Leonida

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Confort Urban Residence 2020

Confort Urban Residence Rahova 2020 Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 2500 de locuinte livrate

Optima Residence Pallady

Venim cu o veste despre un nou inceput! Pentru ca am scris istorie in zona de Sud a
Apartamente 2 camere, 52.43 mp + 6.51 balcon
71.500 euro

Corvaris Cheile Turzii Residence

Noul proiect imobiliar Corvaris Cheile Turzii Residence este amplasat in Bucuresti, in zona Berceni – Aparatorii Patriei, la
Garsoniere 42.50 mp
42.000 euro
joy galaxy residence
premiu cea mai mare agentie imobiliara