SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Nou, exclusivist, 3 camere decomandat, 88 mp, etaj 4/11

Berceni, Bd. Metalurgiei
 • Preț negociabil
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Liniste si confort
94.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 14175 euro
Nr. camere: 3
An: 2022
Etaj: 4
S.U.: 88,12 mp mp
S.C.: 94,22 mp mp
Balcon: 2
ID Anunt: 120631

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 88,12 mp mp
 • Suprafață construită: 94,22 mp mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: P+11
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential  The Grand Kristal compus din 22 de blocuri, pe o suprafata de 10 Ha.

Este un apartament spatios, cu 3 camere, avand o suprafata utila de 88,12 mp ( 80,45 mp + 7,67 mp balcoane).

Compartimentarea este foarte bina gandita, astfel s-au obtinut camere cu suprafete generoase cum ar fi: living de 20,46 mp, bucatarie inchisa de 10,14 mp, doua dormitoare de 18 mp si respectiv 13 mp, spatii pentru dressing sau depozitare, doua grupuri sanitare si 2 balcoane. Regimul de inaltime este P+11E,  iar blocul este dotat cu 2 lifturi silentioase, electrice, placate cu marmura si sticla in interior.

Spatii verzi amenajate si locuri joaca pentru copii, piste pentru biciclete si trotuare largi.

Acces usor metrou (14 minute) si RATB (3 minute).

Termen de predare al apartamentului este septembrie 2022.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in cartierul Berceni, pe strada Dealul Bradului, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Bd.Metalurgiei, Obregia sau Brancoveanu.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, noua, strazi asfaltate si iluminat public stradal.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta – AVALON MULTIGROUP, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC Salamander Streamline 76 Plus round 7 camere cu geam tripan si feronerie Roto, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC,  centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.Casa scarii este placata cu marmura si mana curenta din inox.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre de beton armat, iar compartimentarea perimetrala este  executata din caramida Porotherm  de 25 cm exterior si intre apartamente iar in interiorul apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 94.500 Euro cu TVA 5% INCLUS.

Loc de parcare :

-suprateran: 4.000 Euro plus TVA .

POZELE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Dealul Bradului 95, Sector 4, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button