SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Oferta limitata – apartament 2 camere decomandat in Kristal Residence faza 2, etaj 5, 67.35 mp utili, zona Lidl Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Lidl Metalurgiei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
67.35 mp
An constructie:
2018
Nr. balcoane:
1
Etaj:
5
58.000 euro
TVA de 5% inclus
2900 euro
1740 euro
ID Oferta: 102682
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 67.35 mp suprafata utila
 • etaj: 5
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2018
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus astazi spre vanzare se regaseste in Metalurgiei Park Residence, mai exact in Kristal Residence faza II, proiect cu termen de finalizare in toamna acestui an.

Locuinta este disponibila intr-unul dintre cele 2 imobile ce formeaza ansamblul, la etajul 5 din 8 etaje si beneficiaza de vedere spre spatiul verde.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Kristal Residence Metalurgiei Park este situat in Bucuresti, sector 4, la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun.

Vecinatati: Soseaua Berceni, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Piata de Gros, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 312, 202, 102, 73, 74.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata are o suprafata utila de 56.71 mp si este formata din: hol generos cu loc pentru crearea spatiilor de depozitare, dormitor, baie, bucatarie, camera de zi luminoasa, toate acestea fiind insotite de un balcon tip terasa de 10.64 mp.

Apartamentul dispune de finisaje complete si moderne: tamplarie PVC Salamander 5 camere Streamline 76 mm., parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW conform noilor norme in vigoare.

Imobilul din care face parte apartamentul are o structura pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 58.000 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Imobilele din cadrul Kristal Residence Metalurgiei Park sunt dotate cu doua lifturi silentioase si sunt bransate la toate utilitatile orasului.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0737.202.284 – Tiberiu Necula.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Tiberiu Necula Sud Rezidential

Tiberiu Necula

Telefon: 0737.202.284

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara