SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Pret promotional – apartament 2 camere disponibil pentru mutare imediata – Kristal Residence Prelungirea Ghencea

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Prelungirea Ghencea
Reper: Cartierul Latin
Numar camere:
2
Suprafata utila:
69.69 mp
Suprafata construita:
84.61 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
7
48.900 euro
TVA de 5% inclus
2445 euro
1467 euro
ID Oferta: 103711
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 69.69 mp suprafata utila
 • 84.61 mp suprafata construita
 • etaj: 7
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care vi-l prezentam se regaseste intr-unul dintre imobilele din cadrul ansamblului Kristal Residence Prelungirea Ghencea.

Locuinta este finalizata, disponibila pentru mutare imediata!

Apartamentul este disponibil la etajul 7 al unuia dintre noile imobile ce compun proiectul rezidential, este foarte bine compartimentat, finisat excelent, modern echipat si nu in cele din urma acesta beneficiaza de contorizari separate.

Localizare si vecinatati:

Noul ansamblu Kristal Residence Prelungirea Ghencea este amplasat in centrul cartierului Latin, in zona de vest a Capitalei.

Ansamblul beneficiaza de acces rapid catre multiple centre comerciale: Mega Image, Lidl, Carrefour, Auchan, Dedeman, Plaza Romania, dar si catre institutii medicale si de invatamant.

Mijloace de transport in comun: STB 122, 222, 268, 368, 668, linia tramvaiului 41 si metrou Valea Oltului.

Datorita amplasamentului foarte bun ce beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate, acces facil catre centre comerciale, locul de joaca pentru copii si multitudinea mijloacelor de transport, apartamentul este ideal atat pentru resedinta proprie, cat si pentru investitie.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta are o suprafata totala utila de 69.69 mp, este disponibil la etajul 7 din 7 si este format din: camera de zi cu acces in balcon, bucatarie separata de 13.87 mp, un dormitor, o baie echipata cu obiecte sanitare moderne si un hol ce permite amenajarea unui dressing.

Atent finisat, apartamentul este dotat cu: gresie, faianta, parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, obiecte sanitare Sannex, calorifere din otel, centrala termica proprie Ariston 24 kW, tamplarie PVC Rehau, prize si intrerupatoare, interfon si usa metalica cu multiple sisteme antiefractie la intrare.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care s-a aplicat tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 51.900 Euro!

Pret promotional la plata prin credit: 49.900 Euro, TVA inclus!

Pret promotional pentru plata integrala in avans: 48.900 Euro, TVA inclus!

Loc de parcare: 2.000 Euro + TVA.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0762.036.921 – Ramona Ganea!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Ramona Ganea

Ramona Ganea

Telefon: 0762.036.921

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara