SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Promotie – Ap. 2 camere, bloc nou Urban Garden Residence

Rahova, Soseaua Magurele
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
52.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2645 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 4
S.U.: 47 mp
S.C.: 51 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 120902

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 47 mp
 • Suprafață construită: 51 mp
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: P+5
 • Structură: beton
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, video

Schița

Prezentare

Apartamentul propus astazi spre vanzare face parte din noul proiect rezidential Urban Garden aflat  in sectorul 5, Bucuresti. Este este un proiect mixt, ancorat in piata imobiliara a acestui deceniu si axat pe nevoile pregnante de spatii verzi ample, de spatii exterioare proprii, un trend ce a luat amploare in 2020 si care isi continua ascensiunea si in 2021.

URBAN GARDEN, dispune de cel de-al doilea parc verde gandit exclusiv pentru rezidentii acestui nou ansamblu rezidential de catre dezvoltatorii  Confort Urban, primul aflandu-se chiar in proiectul Confort Urban Park Residence .

Urban Garden Park este gandit si adaptat unui stil de viata sanatos, unui stil de viata “verde” si este amenajat cu locuri de odihna si mobilier urban, cu zone special gandite pentru miscarea in aer liber, dar si cu zone amenajate pentru alergare, sau chiar mers pe role sau bicicleta.

Locuinta se afla la etajul 4, are o compartimentare foarte bine gandita, dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei si este racordata individual la toate utilitatile orasului.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect rezidential Urban Garden este amplasat pe str. Teius nr.120-144, sector 5, Bucuresti cu acces rapid la mijloacele de transport in comun aflate la 4 -5 minute de mers pe jos si de punctele de interes din zona.

In interiorul ansamblului se vor regasi spatii comerciale, parc special amenajat cu locuri de joaca si spatii de recreere si parcari supraterane.

Vecinatati:  Scoli, gradinite, centre comerciale, Mall Liberty, Vulcan Center, Cora Alexandriei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este spatios si are o compartimentare moderna: Living cu acces in balcon, dormitor, baie, bucatarie inchisa si hol cu spatiu pt depozitare.

In pretul apartamentului sunt incluse urmatoarele dotari: parchet in living si dormitor, gresie in hol, balcon, bucatarie si baie, faianta in baie si bucatarie, usi de interior Bella Casa, centrala termica proprie Immergas in condensatie, calorifere si obiecte sanitare in baie, dar si videointerfon, prize si intrerupatoare modulare.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: spatii comune finisate cu gresie si balustrade din inox, placa de beton peste ultimul etaj, sistem din cadre de beton armat, compartimentari din caramida, izolatie exterioara realizata cu polistiren 10cm peste care este aplicata tencuiala decorativa, instalatii termice PEX, instalatii electrice cupru si tamplarie PVC cu geam termopan.

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pret lista : 52.900 euro TVA 5% inclus.

Parcare: 3000 euro TVA inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Teiuș 120, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button