SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila 4 camere, Sector 5, BucurestiVila P + 2

Zona: Rahova
Reper: Soseaua Magurele
Numar camere:
4
Suprafata utila:
115 mp
Suprafata construita:
150 mp
Curte:
40 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2022
134.900 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 115263
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 150 mp suprafata construita
 • 40 mp curte
 • 3 grupuri sanitare
 • telefon ()
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • aer conditionat, sistem alarma, sensor pentru incendii, video, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • gradina amenajata
 • construit in 2022
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va oferim spre vanzare, o vila aflata intr-un nou proiect rezidențial, Urban Garden Residence, aflat in sectorul 5 al capitalei, la numai 5 km de centrul orasului. Proiectul vine cu o serie de detalii specifice caselor inteligente Sistem smart home (Control temperatura de la distanta, senzor efractie cu alerta, monitorizare video interior/exterior), incalzire in pardoseala pe parter, videointerfon, 2 locuri de parcare incluse in pret si un parc de 1000 mp special amenajat cu locuri de joaca si zone de recreere.

Detalii imobil:

Vila are o suprafata utila de 114 mp la care se adauga si o curte delimitata de 40 mp.
Dispune de o compartimentare foarte bine gandita:
Parter – Living , bucatarie inchisa, baie.
Etaj 1 – 2 dormitoare, baie si un dressing.
Etaj 2 – dormitor matrimonial cu dressing, baie si o terasa de 11.57 mp.

Se preda contorizata individual, bransata la toate utilitaile orasului ( apa, canal, gaz, electricitate, internet/telefon)si se vinde complet finisata printre care enumeram: tamplarie 5 camere Veka , geam tripan (culoare gri), centrala proprie 24kw prin condensatie, Sistem Smart Home, calorifere, obiecte sanitare in bai, gresie, faianta, parchet de import, usi interior calitate superioara, curte amenajata si delimitata si 2 locuri de parcare in fata vilei.
Finisarea vilei va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Structura cladirii este de calitate superioara , pe cadre de beton, compartimentare din caramida 25 cm la exterior si 11,5 la interior, placa de beton peste etajul 1 si scara din beton pana la etajul 2, Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie , incalzire in pardoseala pe parter iar pe etaj calorifere cat si de izolatia exterioara cu polistiren de 10cm.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate indiferent de anotimp: drumuri asfaltate, iluminat public, acces rapid la statiile STB  si punctele de interes din zona ( scoli, gradinite, centre comerciale,)

Localizare si vecinatati: 

Ansamblul beneficiaza de acces rapid catre centrul orasului (5.5 km), Cora Alexandriei (1 km), Clinica medicala (1 km), scoli, gradinite ( 500 m), statie STB  (400 m).

Pret si modalitate de plata:

Pret lista – 134.900 euro TVA inclus.

Parcare : 2 locuri incluse in pretul vilei.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0726.178.089 – Catalin Isache sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Salaj nr 363, sector 5, Bucuresti, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale aflate in portofoliul nostru.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Catalin Isache

Catalin Isache

Telefon: 0726.178.089

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara