SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Quantum Club Village Residence Vidra

In curând…

Quantum Club Village Residence Vidra

Unicul ansamblu rezidential din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

Quantum Club Village Residence poate fi definit cu usurinta drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect rezidential din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, amplasat in Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Pentru ca ne place sa innovam si sa stabilim trendul, ne-am asumat responsabilitatea de a investi in aceasta noua zona rezidentiala, in care se regasesc valorile cele mai cautate, de catre clientii nostri, alaturi de care descoperim noi orizonturi.

Este totodata si primul proiect rezidențial din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case smart, eficiente energetic, fiind de la început, gandit si proiectat sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de „clădiri eficiente energetic”.

Detaliile complete si informatiile tehnice vor fi date publicitatii in luna August anul current moment in care este stabilita si data de lansare a noului proiect imobiliar amplasat in zona Berceni-Vidra.

Cu drag echipa Sudrezidential.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Metalurgiei-Park Residence
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Metalurgiei Park Residence FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate
Incepem FAZA a II-a a celui mai ambitios proiect din Romania

Quantum OxyGo Modules

In curând… Quantum OxyGo Modules Primul ansamblu imobiliar din Romania compus din case modulare, smart, eficiente energetic si
IN CURÂND!

Quantum Garden Village Residence Berceni

In curând… Quantum Garden Village Residence Berceni Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud
IN CURÂND!
Optima Residence Bucuresti
premiu cea mai mare agentie imobiliara