SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Rahova, Farmacia Tei-Apartament 3 camere decomandat, etaj 3, dormitor matrimonial, 69.900 Euro TVA inclus!!!

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Piata Rahova
Reper: Lidl Teius -Targ Pucheni
Numar camere:
3
Suprafata utila:
71 mp
Suprafata construita:
77 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
69.900 euro
TVA de 5% inclus
3495 euro
2097 euro
ID Oferta: 113119
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 71 mp suprafata utila
 • 77 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, scara interioara, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, demisol, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

PROIECT SUSPENDAT!

Revenim cu mai multe detalii si informatii in cel mai scurt timp!

Detalii imobil:

Apartamentul pe care vi-l propun spre achizitie este disponibil la etajul 3 intr-un imobil nou construit cu acces atat din Strada Garoafei cat si din Strada Pucheni, imobil echipat cu doua lifturi moderne si ultrasilentioase cu regim de inaltime D+P+9 Etaje.

Localizare si Vecinatati:

Crown Residence Rahova este  un proiect modern format din 6 blocuri cu locuinte mixte, situat in Sectorul 5 pe Strada Garoafei in apropiere de Piata Rahova, intr-o zona linistita de case, la doar 4 km de centrul orasului.

In imediata apropiere viitori locatari din Crown Residence regasesc numeroase facilitati: Cora Alexandriei, Lidl Teius, Kaufland Alexandriei, Farmacia Tei,  Mega Image, Vulcan Center, Liberty Mall, Gradinita numarul 185, Gradinita Paradisul Verde, Scoala gimnaziala Mircea Sintimbreanu, Ais Clinic, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Specificatii Tehnice si Caracteristici:

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 71 mp,  este complet decomandat si disponibil la etajul 3, beneficiaza de balcon spatios si dormitor matrimonial, bucatarie inchisa, echipat cu centrala proprie in condensare de 24 kw, tamplarie PVC Salamander 5 camere, interfon, obiecte sanitare in cele doua bai, calorifere si prize, usa intrare antiefractie, contorizat individual si bransat la toate utilitatile orasului.

Structura de rezistenta a blocului este realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm atat la exterior cat si la interior, izolatia exterioara fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm.

Pret si Modalitati de plata:

Pret:69.900 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare in proprietate, pret  2850 EURO TVA inclus.

Se accepta orice varianta de credit bancar, apartamentul se incadreaza pentru a fi achizitionat inclusiv prin programul noua casa.

Alte informatii si Contact:

Daca nu stiti ce varianta de credit este avantajoasa pentru dumneavoastra, departamentul nostrum financiar Credit 24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosaraului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro, puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit 24 h.

Pentru mai multe detalii si informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon 0728.988.632, Adrian Craciun, manager vanzari CROWN RESIDENCE!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Adrian Craciun

Adrian Craciun

Telefon: 0728.988.632

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara