SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Garsoniera Sector 4, etaj intermediar

Metalurgiei, Carrefour Grand Arena
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
47.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2350 euro
Nr. camere: 1
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 36.10 mp
S.C.: 39.91 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 121285

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 36.10 mp
 • Suprafață construită: 39.91 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: S+4
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare este decomandata si este disponibila la etajul 2, face parte din noul proiect imobiliar Studio Plus Residence, situat in  zona Metalurgiei Park Residence.

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Studio Plus Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei și a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, pentru ca doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Orașelul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren amplasat pe Strada Drumul Binelui, Sector 4, Bucuresti si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime nu depaseste DS +P +4E.

Acest ansamblu rezidential beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate, locuri de parcare amenajate, spatii verzi si nu in cele din urma este bransat la toate utilitatile orasului (gaze, energie electrica, apa si canalizare).

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat datorita amplasamentului excelent fata de acestea indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului iar aici trebuie mentionat faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie RATB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun atat terestru cat si subteran.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este amplasat in sectorul 4, in apropiere de complexul comercial Carrefour Grand Arena.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, Soseaua Berceni, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 125,102,312,202,73 si 74.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 39.9 mp, cu o compartimentare  decomandata, este format dintr-o camera spatioasa, bucatarie inchisa, hol, baie si de un balcon inchis. Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC de culoare alba cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere de otel, centrala termica in condensare de 24 kW si usa de intrare metalica antiefractie.

Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi, acesta fiind construit pe cadre si grinzi de beton armat, peretii interiori cat si cei exterior sunt executati cu caramida Porotherm, izolat exterior cu polistire expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul  apartamentului este de 47.000 euro, TVA 5% inclus.

Pretul parcarilor practicat in cadrul acestui proiect este de 2000 Euro +TVA 19% pentru parcarea supraterana si 3000 Euro + TVA 19% pentru parcarea subterana.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 12 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button