SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Ideal investitie! Spatiu comercial 240 mp, Metalurgiei

Metalurgiei, Drumul Binelui
550.000 euro
+ TVA
S.U.: 240 mp
Vitrina: 15 ml
ID Anunt: 121144

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 240 mp
 • Lățime vitrină: 15 ml
 • Grad ocupare imobil: 100%
 • Numar de Locuri de parcare: 11
 • Incalzire centrala proprie a imobilului
 • Regim inaltime imobil: Parter+5 Etaje
 • Structura: beton

Finisaje și dotări:

gresie, vinarom, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, sistem de alarma, sensor pentru incendii, video, paza, iluminat exterior, mijloace de transport

Spatiu: Bloc de apartamente

Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

Prezentare

Va propunem o oportunitate de investitie, un spatiu comercial stradal, in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, pe Drumul Binelui, amplasat in cel mai mare parc rezidential, ”Metalurgiei Park Residence”, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania.

Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevard cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate si mobilier urban, acest lucru il incadreaza intr-o zona cu vad commercial, cu trafic intens atat pietonal si auto, iar asa cum bine stim, spaţiile comerciale stradale rămân printre cele mai puţin riscante investiţii imobiliare!

In zona sunt date in folosinta, doar in ultimii 3 ani, pe o raza de 10.000 mp, nu mai putin de 150 blocuri noi, vile individuale si duplexuri. In blocul din care face parte acest spatiu commercial, sunt locuinte colective, iar organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE

Spatiul comercial cu suprafata de 240 mp utili, proprietar, persoana juridica.

Organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE. existand posibilitatea de a fi recompartimentat dupa necesitatile viitorului proprietar.
Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto.

Localizare si vecinatati:

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Sos. Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic. Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence
si bucura-te de avantajele oferite

 • Iesire catre soseaua Berceni – Ap. Patriei
 • Statii RATB in fata ansamblului
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile
 • Iesire catre Sos. Metalurgiei – Piata Sudului
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura

In imediata apropiere aveti marile centre comerciale precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image.
Distanta pana la Metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10-12 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facandu-se cu usurinta.

Detalii Tehnice:

Spatiul are suprafata utila de 240 mp, inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre et. 1, accesul se face printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie.

Dotari:

Sisteme de alarma + supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrale termice 24Kw, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate, podele placate cu granit, pereti: lavabil San Marco, grupuri sanitare ultra moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze), finisaje premium.

Spatiul este ideal pentru investitie, este inchiriat.

Pret: 550.000 Euro + TVA;

Loc parcare: 11 locuri de parcare;

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 30, București, Romania

Alte spații comerciale

Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button