SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu comercial 167 mp, Metalurgiei, stradal

Metalurgiei, Lidl-Metalurgiei
400.000 euro
+ TVA
S.U.: 170 mp
Vitrina: 12 ml
ID Anunt: 121080

Caracteristici

  • Suprafață utilă: 170 mp
  • Lățime vitrină: 12 ml
  • Grad ocupare imobil: 100%
  • Numar de Locuri de parcare: 4
  • Incalzire centrala proprie a imobilului
  • Regim inaltime imobil: Parter+6 Etaje
  • Structura: beton

Finisaje și dotări:

gresie, vinarom, faianta, lampi, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, sistem de alarma, sensor pentru incendii, video, iluminat exterior, mijloace de transport

Spatiu: Bloc de apartamente

Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

Prezentare

Va propunem spre vanzare, spatiu comercial, stradal, amplasat pe Bulevardul Metalurgiei, Sector 4.

Descoperă oferta de spaţii comerciale disponibile în cadrul primului parc rezidenţial din România şi investeşte inteligent în Metalurgiei Park Residence. Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar parterul imobiluiui este format din spatii comerciale cu intrare stradala.

Organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE. existand posibilitatea de a fi recompartimentat dupa necesitatile viitorului proprietar.
Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto.

Localizare si vecinatati:

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, strada Drumul Binelui si strada Drumul Jilavei este o zona cu acces facil la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

In imediata apropiere aveti marile centre comerciale precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image.
Distanta pana la Metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10-12 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facandu-se cu usurinta.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona cumunei Jilava.

Detalii Tehnice :

Spatiul are suprafata utila de 167 mp, inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre et. 1, cuprintr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie.

Dotari:

Sisteme de alarma + supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrale termice 24Kw, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate, podele placate cu granit, pereti: lavabil San Marco, grupuri sanitare ultra moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze), finisaje premium.

Pret: 400.000 Euro + TVA

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Bulevardul Metalurgiei nr 57-59, București, Romania

Alte spații comerciale

Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button