SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu comercial Berceni Bulevardul Metalurgiei

Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
  500.000 euro
  + TVA
  S.U.: 199 mp
  Vitrina: 18 ml
  An: 2016
  ID Anunt: 127659

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 199 mp
  • Lățime vitrină: 18 ml
  • Grad ocupare imobil: 100%
  • Numar de Locuri de parcare: 5
  • Incalzire centrala proprie a imobilului
  • Regim inaltime imobil: P+5
  • Structura: beton

  Finisaje și dotări:

  gresie, vinarom, faianta, lampi, aplice, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, jaluzele verticale, sistem de alarma, sensor pentru incendii, video, interfon, administrare, paza, iluminat exterior, mijloace de transport

  Spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidențial nou

  Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

  Prezentare

  Se vinde spatiu comercial cu suprafata de 199 mp ,acesta beneficiaza de 5 locuri de parcare incluse in pret.

  Locurile de parcare sunt pozitionate in fata spatiului, sunt dezmembrate si amenajate.

  Amplasamentul spatiului stradal , pe Drumul Binelui,zona ce a cunoscut o dezvoltare ampla in ultima perioada , la 200 m de Bulevardul Metalurgiei.

  Spatiul este identificat ca facand parte din cel mai mare parc rezidential din Bucuresti,implicit “Metalurgiei Park”, vezi link:   https://www.youtube.com/watch?v=du4arO3O8Jo

  Toata organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE, prilej ideal pentru orice tip de compartimentari ulterioare

  Puncte Cheie:

  Tip imobil: Locuinte colective

  Dispunere: parter in imobil cu regim inaltime P+5E

  Organizarea spatiului pe accesibila compartimentare

  Metrou: 10 min

  RATB: 5 min

  Trafic auto: intens

  Trafic pietonal: intens

  Inaltime: 3.5 m

  In proximitatea spatiului regasim 150 blocuri noi, vile individuale si duplexuri cu aproximativ 10000 de locuitori,blocuri ce au fost date spre folosinta recent!

  Localizare si vecinatati:

  Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevard cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

  Zone comerciale mari precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros.

  La maxim 700 m de locatie urmeaza sa fie amenajat Parcul Tudor Arghezi pe o suprafata de aproximativ 27000 mp.

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Spatiul comercial prezentat astazi dispune de urmatoarele caracteristici:

  Sisteme de alarma + supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrale termice 24Kw, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate( decorativ negru) , podele placate cu granit, pereti: lavabil, faianta in grupurile sanitare, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze).

  Dispunere: Parterul blocului de apartamente

  Destinatii: Birouri ,Comercial, Magazin, Reprezentanta

  Intrari: Doua principale in partea din fata iar una secundara pe partea din spate a imobilului, printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie!

  Spatiul are inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1.

  Pret si modalitate de plata:

  Pretul :500.000 euro,acesta nu include TVA. (In cazul achizitionarii pe firma se poate opta pentru taxare inversa, prin aceasta modalitate nu se va plati TVA) .

  Posibilitate de preluare a chiriasilor pentru spatiu ,deja prezenti pe un termen lung!!

  Pentru vizionari exista disponibilitate oricand , atat a acestuia cat si a altor spatii din portofoliu.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Drumul Binelui 33, Bucharest, Romania

  Alte spații comerciale

  Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov

  Call Now Button