SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu comercial Berceni Drumul Binelui Metalurgiei

Sector 4, Lidl Metalurgiei
  340.000 euro
  + TVA
  S.U.: 135 mp
  Vitrina: 9.5 ml
  An: 2016
  ID Anunt: 127461

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 135 mp
  • Lățime vitrină: 9.5 ml
  • Grad ocupare imobil: 100%
  • Numar de Locuri de parcare: 4
  • Regim inaltime imobil: P+6E
  • Structura: beton, caramida

  Finisaje și dotări:

  gresie, faianta, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, jaluzele verticale, sistem de alarma, sensor pentru incendii, mijloace de transport

  Spatiu: Bloc de apartamente

  Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

  Prezentare

  Vand spatiu comercial cu suprafata de 135 mp + 4 locuri de parcare incluse in pret. Locurile de parcare sunt pozitionate in fata spatiului, sunt dezmembrate si amenajate. Spatiul este localizat stradal, pe Drumul Binelui, la 200 m de Bulevardul Metalurgiei in cel mai mare parc rezidential din Bucuresti, “Metalurgiei Park” vezi link:   https://www.youtube.com/watch?v=du4arO3O8Jo

  In blocul din care face parte acest spatiu comercial sunt locuinte colective, iar organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE.

  Spatiul este situat intr-o zona cu vad  comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto.

  In zona sunt date in folosinta doar in ultimii 3 ani pe o raza de 1000 m nu mai putin de 150 blocuri noi, vile individuale si duplexuri cu aproximativ 10000 de locuitori.

  Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevard cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

  In imediata apropiere aveti spatii comerciale mari precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros.

  La maxim 700 m de locatie urmeaza sa fie amenajat Parcul Tudor Arghezi pe o suprafata de aproximativ 27000 mp.

  Distanta pana la Metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 3 minute ( statia Sere este la  150 m), linii importante :  214; 125; 141;  220; 223; 232;  312;  313 si N 105 nocturn ).Orice linie STB are traseu pe la o Statie de Metrou, accesul catre centrul orasului facandu-se cu usurinta.

   

  Detalii Tehnice:

  Spatiul are inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1.

  Spatiul are intrare secundara pe partea din spate a imobilului, printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie ( Utila indeosebi pentru aprovizionare sau acces angajati )

   

  Dotari:

  Sisteme de alarma + supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrale termice 24Kw, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate, podele placate cu granit, pereti: lavabil San Marco, grupuri sanitare ultra moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze), finisaje premium.

   

  Pretul nu include TVA. (In cazul achizitionarii pe firma se poate opta pentru taxare inversa, astfel nu se va plati TVA) .

  Exista posibilitatea preluarii de chiriasi.

  Se poate viziona oricand !

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Alte spații comerciale

  Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov

  Call Now Button