SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu comercial cu acces stradal din Bd. Metalurgiei

Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
  200.000 euro
  + TVA
  S.U.: 83 mp
  Vitrina: 7 m ml
  An: 2019
  ID Anunt: 121951

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 83 mp
  • Lățime vitrină: 7 m ml
  • Grad ocupare imobil: 100%
  • Numar de Locuri de parcare: 3
  • Incalzire centrala proprie a imobilului
  • Regim inaltime imobil: 8 etaje
  • Structura: beton

  Finisaje și dotări:

  faianta, calorifere aluminiu, geamuri termopan, sistem de alarma, sensor pentru incendii, video, iluminat exterior, mijloace de transport

  Spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidențial nou

  Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

  Prezentare

  Va oferim spre vanzare un spatiu comercial pentru investitie, disponibil la parterul unui imobil curegim de inaltime P+8 Etaje, pozitionat in zona adiacenta bd. Metalurgiei, in zona rezidentiala Metalurgiei Park Residence, zona in continua dezvoltare si intens circulata.

  Activitatea comerciala a zonei este cu specific adresat rezidentilor si nu numai, spatiul comercial are vizibilitate buna si deschidere stradala.

  Localizare si vecinatati:

  Situat la parterul unuia din imobilele in ansamblul Kristal Metalurgiei din ansamblul Metalurgiei Park Residence, spatiul comercial are un atu important si acesta este faptul ca este amplasat la mica distanta fata de parcul Tudor Arghezi si de liniile STB 125,141,220,232,241, 312,313, N105, in zona circulata pietonal si auto atat de catre rezidenti dar si de catre vizitatori.

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Spatiul comerial beneficiaza de vitrina stradala si are organizare interna open space, iar in suprafata utila de 83 mp beneficiaza de 2 bai  cu suprafata 2.2mp/unitate si un oficiu in suprafata de 9.17 mp.

  Spatiul comercial are urmatoarele dotari:

  • TUBULATURA PENTRU EVACUAREA FUMULUI SI MIROSURILOR
  • Sistem alarma+supraveghere video
  • Sistem detectie incendiu
  • Climatizare
  • Centrala termica 24 kW
  • CCTV, prize voce-date, cablare voce-date
  • Tamplarie aluminiu
  • Tavane casetate
  • Podele placate cu granit
  • Pereti lavabil, faianta IN grupurile sanitare, usi interioare din lemn
  • Toate utilitatile (apa/canal, urent electric 2.2 W/3.8W, gaze

  Spatiul comercial beneficiaza de 3 locuri de parcare!!!

  Pret si modalitati de plata:

  Pretul spatiului comerial este de 200.000 Euro+TVA
  Se poate achizitiona pe firma cu taxare inversa!

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Alte spații comerciale

  Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button