SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu Comercial, Drumul Jilavei

Sector 4, Lidl Metalurgiei
  230.000 euro
  + TVA
  S.U.: 94 mp
  Vitrina: 9 ml
  An: 2017
  ID Anunt: 127478

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 94 mp
  • Lățime vitrină: 9 ml
  • Grad ocupare imobil: 100%
  • Numar de Locuri de parcare: 5
  • Incalzire centrala proprie a imobilului
  • Regim inaltime imobil: P+5
  • Structura: beton

  Finisaje și dotări:

  parchet, gresie, faianta, lampi, aplice, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, jaluzele verticale, sistem de alarma, sensor pentru incendii, iluminat exterior, mijloace de transport

  Spatiu: Bloc de apartamente, Centru comercial

  Destinatii: comercial, magazin

  Prezentare

  Oferim spre vanzare spatiu comercial cu suprafata de 94 mp utili,  inchiriat pe o perioada de minim 5 ani avand o pozitionare excelenta.
  Stradal pe Drumul Jilavei, o zona cu acces facil la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale  ce au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

  Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar parterul imobilului este format din spatii comerciale cu intrare stradala.

  Organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE, existand posibilitatea de a fi compartimentat dupa necesitatile viitorului proprietar.
  Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto. Zona beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

  Distanta pana la Metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10-12 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facandu-se cu usurinta.

  Localizare si vecinatati:

  In imediata apropiere aveti marile centre comerciale precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image, Parcul Tudor Arghezi.

  Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investiţii în infrastructură, precum Pasajul Mihai Bravu şi cel de la Piaţa Sudului, iar în următorul an va fi gata podul peste Dâmboviţa de la Nicolae Grigorescu ce va conecta intersecţia Vitan-Bârzeşti – Olteniţei cu partea de est a Capitalei; la acest capitol trebuie punctat faptul că Sectorul 4 alocă în premieră peste jumătate din bugetul primăriei (55 milioane de euro), iar aceasta a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro si va asigura mai mult decât dublarea acestor fonduri, suma totală destinată investițiilor ajunge astfel la 123 de milioane de euro, fapt care nu poate decât să îi bucure atât pe investitori (dezvoltatorii imobiliari), cât şi pe cei care doresc să se mute în această zonă a Capitalei.

  Detalii Tehnice:

  Spatiul are suprafata utila de 94 mp, inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre et. 1, accesul se face printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie, 2 vitrine de 4,74 mp respectiv 4,58 mp.

  Dotari:

  • sisteme de alarma;
  • supraveghere video;
  • sisteme detectie incendiu;
  • climatizare;
  • centrale termice 24Kw, CCTV;
  • prize voce-date;
  • cablare voce-date;
  • tamplarie aluminiu;
  • tavane casetate;
  • podele placate cu granit,
  • pereti: lavabil San Marco;
  • grupuri sanitare ultra moderne;
  • usi interioare lemn;
  • toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze),
  • finisaje premium.

  Pret: 230.000 Euro+TVA, se vinde impreuna cu 5 locuri de parcare.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Drumul Jilavei 48-50, București 042162, Romania

  Alte spații comerciale

  Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov

  Call Now Button