SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Spatiu comercial stradal- Soseaua Oltenitei

Sector 4, Petrom Oltenitei
  150.000 euro
  + TVA
  S.U.: 75 mp
  Vitrina: 10 ml
  An: 2010
  ID Anunt: 127432

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 75 mp
  • Lățime vitrină: 10 ml
  • Incalzire centrala proprie a imobilului
  • Regim inaltime imobil: D+P+2E+M
  • Structura: beton, caramida

  Finisaje și dotări:

  parchet, gresie, faianta, calorifere aluminiu, aer conditionat, geamuri termopan, jaluzele verticale, sistem de alarma, sensor pentru incendii, video, interfon, lift, administrare, iluminat exterior, mijloace de transport

  Spatiu: Bloc de apartamente

  Destinatii: comercial, magazin, reprezentanta

  Prezentare

  Va oferim spre vanzare spatiu comercial cu suprafata de 74.5 mp utili, cu chiriasi pe o perioada de minim 5 ani sau liber, in functie de optiunea cumparatorului.
  Amplasarea excelenta, stradal pe Soseaua Oltenitei Sector 4, cu acces facil catre numeroase puncte de interes cum ar fi Piata Sudului, Sun Plaza Mall sau Aparatorii Patriei, aduc un plus in ceea ce priveste varietatea de activitati comerciale care se pot desfasura in locatie.

  Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar spatiul comercial este format din doua apartamente cu intrare stradala.

  Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto. Zona beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

  Localizare si vecinatati:

  Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investitii in infrastructura, precum Pasajul Mihai Bravu şi cel de la Piata Sudului, iar in urmatorul an va fi gata podul peste Dambovita de la Nicolae Grigorescu ce va conecta intersectia Vitan-Barzesti – Oltenitei cu partea de est a Capitalei; la acest capitol trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca in premiera peste jumătate din bugetul primariei (55 milioane de euro), iar aceasta a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro si va asigura mai mult decat dublarea acestor fonduri, suma totala destinata investitiilor ajunge astfel la 123 de milioane de euro, fapt care nu poate decat sa ii bucure atat pe investitori (dezvoltatorii imobiliari), cat si pe cei care doresc sa se mute in aceasta zona a Capitalei.

  Specificatii tehnice si carateristici:

  Spatiul are suprafata utila de 74.5 mp, inaltimea de 3.5 m iar in fata blocului, stradal, sunt locuri de parcare  publice.

  Dotari:

  • sisteme de alarma;
  • supraveghere video;
  • sisteme detectie incendiu;
  • climatizare;
  • centrale termice 24Kw, CCTV;
  • prize voce-date;
  • cablare voce-date;
  • tamplarie aluminiu;
  • tavane casetate;
  • podele placate cu granit,
  • pereti: lavabil;
  • grupuri sanitare ultra moderne;
  • usi interioare lemn;
  • toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze),
  • finisaje premium.

  Pret si modalitati de plata:

  Pret: 150.000 Euro+TVA 19%.

  Se poate achizitiona pe firma cu taxare inversa.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Strada Bordești 8, București 077160, Romania

  Alte spații comerciale

  Spații comerciale de vanzare Bucuresti / Ilfov

  Call Now Button