SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Sud Broker

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului,  a lansat SudRezidentialBroker – divizia financiara creată special pentru facilitarea relatiei dintre clienti si bancile creditoare.

Clientii beneficiaza aici de consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar si celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

“Divizia noastră financiară oferă clienţilor o serie de avantaje, de la consultanța profesionistă pentru identificarea celor mai potrivite soluţii. În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât să poată beneficia de expertiza noastră o categorie cât mai largă de clienţi”, a declarat directorul SudRezidentialBroker Adrian Pandelescu.

Ce inseamna mai concret eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanță din partea specialiștilor SudRezidentialBroker. In plus, acestia ofera suport pentru întelegerea termenilor și condițiilor din ofertele prezentate, astfel încât clientul să poată face o comparație între acestea.

Având la bază o comunicare foarte bună cu toate companiile bancare din România, SudRezidențial Broker oferă o gamă variată de soluţii în materie de produse şi servicii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.


Call Now Button